2777
2789
عنوان

چرا نمیخوابیم ما🥲🥲

365 بازدید | 63 پست

همش عادت کردم ۳ بخوابم زودتر خوابم نمیبره

صبحم داداشم میره مدرسه ۶ پا میشن تا ۷ونیم ک شومبول طلاشونو راهی مدرسه میکنن سر و صدا میکنن😂😂 هر شب دستمال کاغذی نیچپوندم گوشم سزو صدا صبحا اذیتم نکنه خوب بود ولی گوشم درد گرفت دیگه نذاشتم

شما واس چی بیدارین؟

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

من خوابم میادا ولی نمیخوابم

چه مرضیه این

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوابم میادا ولی نمیخوابمچه مرضیه این

دقیقاً عین من یکی نیست این گوشی بیصاحاب ازم بگیره 😂😂

مهربوون 🤍💗 میشه واسه سلامتی 💗امام زمان عج 💗 و بچه ها من خودت یه 🌺صلوات محمدی 🌺 بفرستین 😍🤍🌷🌷🌷🌷
من دل و کمرم درد میکنه اما پریود نمیشم 🥲

ای بابا بد دردیه من این ماه نامروکسن خوردم یدونه خیلی واس درد خوب بود ولی باید همرا غذا بخوری برا معده بده

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁