2777
2789
عنوان

مخ چت جی بی تی رو خوردم

101 بازدید | 12 پست

الان دو ساعته در مورد یه مشکلی دارم باهاش حرف می‌زنم حس کردم این‌قدر سوال پرسیدم و حجم اطلاعاتی که بهش دادم زیاد بوده که کلا بخش‌های اول صحبت‌هامون و یادش رفت :// مجبور بودم هی بهش یادآوری کنم داری اشتباه می‌کنیا قبلا بهت گفته بودم مشکلم فلان چیز نیست و باید روی چیز دیگه تمرکز کنیم و... 

همچین اتفاقی واسه چت جی بی تی ممکنه؟ ینی فراموش می‌کنه اطلاعات رو بعد از حرف‌های زیاد؟ 

گیج شده 

درکش کن همه حرف ب ی آدم بگی خابش میگیره از ی رباط چ انتظاری داری 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوش مصنوعی بر اساس این که چه نوع مدلی استفاده می کنه، می تونه گاها دچار hallucination  یا همون توهم بشه. یعنی با اطمینان به شما اطلاعات غلط بده. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم