2777
2789
عنوان

از همسرتون جدا میخابین و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 6541 بازدید | 228 پست

شوهرم خروپف میکنه ولی اصلا اصلا جدانمیخوابیم 

جداخوابیدن برای ماحکم طلاقوداره 

من عادت کردم به خرو پف اش 

البته پارسال منم مشکل دندون قروچه توخواب پیداکرده بودم اونم هواموداشت بیدارم میکرد تا دندونام خراب نشه 

اگه واسه خرو پف هموتنها بزاریم که وای به حال چیزای دیگه

عزیزم به نظره من تجدیدنظرکنین 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش همسرم میخابم بدون هم خابمون نمیبره حتی همسرم تا ۲ ۳ شب بیداره تا من برم پیشش خابش ببره حتی اگ یه شب قهرباشیم تاصبح بیداریم جفتمون 😂 یادتون باشه هیچوقت جاتون جدانکنید هیچوقت . اونوقت نیای تاپیک بزنی شوهرم توجه نمیکنه شوهرم دوسم نداره شوهرم سرد شده وخیانت میکنه. 

واااای من فکر میکردم فقط شوهر منه که خرو پف میکنه پس همه هم دردیم😂من تا صبح هی سقلمه میزنم اونم میگه ها ها چیشده🤣

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
داخل گلو گیر نمیکنه انگار به دیواره ها میچسبه مثلا برادرزادم بلال خورده بود اون تخم های ریز که داره ...

چه عجیب 

بعد خود شخص متوجه نمیشه؟ 

بچه ها فقط اینجوری میشن؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ماهردومون خروپف میکنیم اون تو اتاق میخوابه من تو هالهردومونم راضیم😁

وآقا راضی هستی؟؟

شوهر من جدا می‌خوابه

این مسئله منو افسرده و عصبی کرده ۱۴ ساله نتونستم کنار بیام دارم روانی میشم

وآقا راضی هستی؟؟شوهر من جدا می‌خوابهاین مسئله منو افسرده و عصبی کرده ۱۴ ساله نتونستم کنار بیام دارم ...

آره ما هم جداییم راضی هستیم

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم
خب عمل کنه احتمالا پلیپ چیزی

درمان داره خب ولی انقد چاله چوله هست دیگه پولی برای این عمل نمیمونه

چه عجیب بعد خود شخص متوجه نمیشه؟ بچه ها فقط اینجوری میشن؟

منم نشنیده بودم احتمالا برای بزرگتراهم پیش میاد تو اینستا دیدم با باد کنک اون چیزو درمیاورد