2777
2789
عنوان

از همسرتون جدا میخابین و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 8337 بازدید | 240 پست

منو بچه هام تو حال اون توی اتاق 

خودش راضیه 

ولی من نه 

بچه هامم شبا انگار تو خواب حس میکنن من نیستم میان دنبالم می‌کردند مجبورم باز برم پیششون

شوهرمم اخبار سیاسی گوش می‌کنه مثل لالایی میخوابه

من نمیتونم یکی زیر گوشم حرف بزنه بخوابم 

سیگارم می‌کشه 

خروپف هم می‌کنه 

منم غلت زیاد میزنم 

خب مگه خدا اجبار کرده .بغل هم بخوابیم.

ولی بازم ته دلم میگم سردی میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یعنی چی؟ یعنی از قبل هسته خرما تو‌گلوشون بوده متوجه نمیشن؟؟؟

داخل گلو گیر نمیکنه انگار به دیواره ها میچسبه 

مثلا برادرزادم بلال خورده بود اون تخم های ریز که داره اون رفته بود گلوشو سوراخ کرده قشنگ دیده میشد درش آوردیم

اون زباب کوچیک مانند هست به اون نفوذ کرده بود

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اکثرا جدا می‌خوابیم 

راحت ترم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

کلا متنفرم برا هر چیزی زن و شوهر آویزون هم باشن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
آره ولی اسمش بچست از وقتی اومده نمی‌ذاره باباش پیش من حتی بشینه میگه بابای خودمه به تو نمیدمش از نوز ...

ما هم کلا جدا می‌خوابیم . اگه اتفاقی کنار هم بخوابیم دخترم میاد وسط می‌خوابه ، یا از اتاق بیرونم می‌کنه . باباش برا خودش میخواد. 

نوعی ساز

اون دهل .نه دو قول 

واقعا چی دراومد ازبینیش

حلقه تا گیری میکنن

داخل گلو گیر نمیکنه انگار به دیواره ها میچسبه مثلا برادرزادم بلال خورده بود اون تخم های ریز که داره ...

ببخشید  بازم میپرسم اگه شما تبریز هستید ادرس اون تل ءیر را بدید به من منم برم والا گلوم دیگه مسدود شده

نه اصلاااا 

حتی وقتی قهرم هم جدا نمیخوابیم همسرم خیلیییی بدش میاد هیچی به اندازه این عصبیش نمیکنه 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من ده سال ازدواج کردیم ازاول جدا خوابیدیم