2777
2789
عنوان

از همسرتون جدا میخابین و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 6332 بازدید | 228 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهرانی برو پیش دکتر صالح محبی ، همسرت آپنه خواب داره ،درمان میشه جدا نخوابببب

عزیزم یعنی چی؟شوهر من خروپف نمیکنه اما به صدای منم حساسه کلا رو صدا حساسه مثلا اگه هی فین فین کنم یا صدای نفسم بلند باشه کلا مثلا به صدای ساعت هم حساسه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
عزیزم ما ۸ساله عروسی کردیم و دوتا بچه داریم و من باید اول برم بچه هارو بخوابونم بعدش خودمم خوابم میب ...

آره واقعا بعضی ها به شدت به خوابشون حساسن

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

۹ساله جدامیخوابم .وگرنه میمیرم حس میکنم خفه میشم ..حتی نذاشتم بچم پیشم بخوابه ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
عزیزم یعنی چی؟شوهر من خروپف نمیکنه اما به صدای منم حساسه کلا رو صدا حساسه مثلا اگه هی فین فین کنم یا ...

وای ساعتو خوب اومدی

۹ساله جدامیخوابم .وگرنه میمیرم حس میکنم خفه میشم ..حتی نذاشتم بچم پیشم بخوابه ...

من تو اتاقم نباید کسی باشی گاهی خودمم نفخ میکنم آبروم میره

من تو اتاقم نباید کسی باشی گاهی خودمم نفخ میکنم آبروم میره

نه من بخاطرنفخ نیس...چجوری بگم احساس تنگی میکنم ..احساس میکنم الاناست بمیرم ...نمیدونم چمه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
دکترها اینها رو قبول ندارن معمولا تو محله های قدیمی یه خانمی هست که آشنایی داره به این فنونمادربزرگ ...

وای یعنی چی؟ یعنی از قبل هسته خرما تو‌گلوشون بوده متوجه نمیشن؟؟؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه من بخاطرنفخ نیس...چجوری بگم احساس تنگی میکنم ..احساس میکنم الاناست بمیرم ...نمیدونم چمه

آره منم دوس ندارم کسی اتاقم باشه احساس تنگی نفس دارم

وای یعنی چی؟ یعنی از قبل هسته خرما تو‌گلوشون بوده متوجه نمیشن؟؟؟

فکر کنم بالای زبان کوچک باشه نه گلو.راه بینی حساب میشه