2777
2789
عنوان

دورهمی حس ششمی🌱 حس ششمی آیا بیداری یا خوابی🦦🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برمیگرده زمان بده

تا تولدم برمیگرده ؟ 

خیلی زمان دادم ۶ ماه شد دیگه🥲🫠

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

اره بهت حس داره و بهت فکر هم میکنه ،ولی تا وقتی که اوضاع همینطوری باشه ، اگه خودت شرایط رو تغیر بدی ...

یعنی چجوری باشه شرایط؟

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

خونه ای که مدنظرم میخرم؟؟؟کی؟؟؟

من نمیشناسمت و چیز واظحی از سرنوشتت ندارم ،ولی بستگی به خودت داره ، اگه درون خودت تغیر کنه ،دنیای بیرونت هم تغیر میکنه و به هرچی بخوای میرسی ، درونت رو تغیر بده

@سفیدبرفی۱۳۷۶‍ سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا ...

زمان مشخصی براش ندارم ،ولی خودت میتونی انتخاب کنی که شوهرت چطوری باشه خودش خود بخود اتفاق می افته ، شاید خیلی ها رو دیده باشی ادم بدی باشن ولی یه شانس داشتن و ادم خوب رو پیدا کردن ، این شانس نبوده ، فقط از درون باور داشتن به اون چیز میرسن

.

یکی از هم کلاسی هام پسره امشب چت میکردیم یهو گفت تو که خوشگل نیستی ولی خب من خیلی ناراحتم بهم گفت اذ ...

زشت نیستی خوشگلی واس همین داره بهت پیام میده ، و یه طور میخواد باهات بره تو رابطه ، چون تو راهی بهش ندادی اونم گفته خوشگلی نیستی که تو بیشتر بهش فکر کنی و ظاهرا موفق هم شده