2777
2789
عنوان

چقدر پول

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 57 پست
ممنونم عزیزم

بسلامتی عزیزم دیگه دست دست نکن باید دیگه لذتشو ببری واینکه اگه خونه خریدی نگی حیف شد اگه طلام رو داشتم میشد فلان قدر دیگه وقتشه توی خونه شیک بشینی ولذت ببری🌹

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی عزیزم دیگه دست دست نکن باید دیگه لذتشو ببری واینکه اگه خونه خریدی نگی حیف شد اگه طلام رو داش ...

الهی چقدر با تجربه ای دوستم. اره برای همین دستم نمیره. طمع نمیزاره ادم زندگی کنه. مخصوصا اگر با سختی بالا اومده باشه

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
ن بخدا اذیت چیه صادقانه گفتم،درآمد ماهانم زیاده

خدا زیاد کنه. اگر در توانت هست هوای اطرافیانت را هم داشته باشه. دور نه همین توی فامیل. ما خیلی پولدار توی فامیل داشتیم اما خیلی سختی کشیدیم از بچگی. گوشاشون کر و چشماشون کور بود انگار دور از جون شما

دیگه مابقیشو نگفتم ترسیدم متلک باران بشم،اینم با ترس گفتم🤣

خدا زیاد کنه واست. فقط تورو خدا هوای اطرافیاتو داشته باش. دردشون را دوا کن نه صدقه ها. خدا خیرت بده

خدا زیاد کنه. اگر در توانت هست هوای اطرافیانت را هم داشته باشه. دور نه همین توی فامیل. ما خیلی پولدا ...

من در حد توانم کمک میکنم ب مهرانه کمک میکنم ی امین هستش ک به  اونم ماهانه پول میدن اونم میرسونه دست مستحق به اونم میدم

الهی چقدر با تجربه ای دوستم. اره برای همین دستم نمیره. طمع نمیزاره ادم زندگی کنه. مخصوصا اگر با سختی ...

خود طلا نگه داشتن هم سخته،ب هر حال تا جوونی استفاده کن اتفاقا قبل تاپیکت داشتم ب یه فامیل فکر میکردم ک اینقدر پول اینقدر مال واموال داره نوه ونتیجه تا ۷ بعد خودش بخورن سیرن ولی استفاده نمیکنن اصلا از پولشون فقط ملک و طلا میخرن اصلا لباس درست حسابی نمیپوشن همش دنبال ارزونی هستن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
خدا زیاد کنه واست. فقط تورو خدا هوای اطرافیاتو داشته باش. دردشون را دوا کن نه صدقه ها. خدا خیرت بده

ممنونم خدا برای شمام پول ثروت فراوان بده ک بتونین به نیازمندا کمک کنین با این دل پاکتون