الان پنج روزه موفق شدم اوایل وقتی شوهرم یکم سرد رفتار میکرد سریع میرفتم محبتمو بیشتر میکردم تا گرم شه جلب توجه مبکردم از دوریش اظطراب میگرفتم. اما الان با کمک چت جی پی تی موفق شدم. اما تنها مشکلم اینه که حین رابطه جنسی فقط فکرم اونجاست که کاری نکنم دوباره این رهایی از وابستگیم تبدیل به وابستگی بشه، یا فکرم اونجاست که چکار کنم استقلالم حفظ شه. برای همین از رابطه جنسی غافل میشم و لذت نمیبرم چکار کنم. چت جی پی تی گفت حین رابطه استقلال معنی نداره. بهش عشق بورز و خودت باش
گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
نه دور نشدم بخدا خیلیم رابطمون خوب شده دعوا نمیکنیم دیگه بیشتر شوهرم افتاده دنبالم
واقعا؟
مثلا چکار کردی؟.
به منم یاد بده
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
مهربان هستم و لبخند بر لب. اما آغاز گر بویه و بغل و محبت من نیستم. اگه شوهرم اومد برای محبت با ارامش و اشتیاق همراهی میکنم اگرم محبت نکرد من بهم نمیریزم و حالم بد نمیشع.
بخدا زندگیمو درست کرد شوهرم داره التماس میکنه خیلی خوب شده
گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...