2777
2789
خب وقتی خانواده خودشم بهم حرف میزدن چیزی نگفت.ولی کسی ب خواهراش حرف میزد میشستشون.با اشک دارم تایپ م ...

پس کلا همینه

خانواده خودت و خودش نداره

اهمیت نده عزیزم گریه هم نداره 

میدونم سخته ولی این اخلاق شوهرت باعث میشه قوی بشی

به شوهرتم بگو که خیلی بی جنم هست که میشینه نگاه کنه دیگران بهت توهین کنن بعدشم دیگه هیچ واکنشی نشون نده

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

کلا دخالتی تو مسائل خانوادم و اقوام ندارم ک بهم حرفی بزنن بعدش شوهرم ببینم ازم دفاع میکنه یا ن

فقط وقتی با شوهرم میرم خیلی بهم احترام میزان خانوادم ولی تنها رفتنی از احترام خبری نیس مامانم ک کلی کار بهم میگه داداشام سربسرم میزازن غذای مونده بهم میدن و کلی کارای دیگه🤷‍♀️

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی شوهر خاله دارم خیلی بهم حرف میزنه.بم میگه شکل سگ هستی زشت .عمدا با روحیه ام بازی میکنه جلو همههههش ...

مردا همینن خودشون براشون مهم تره فکر وجهه خودشه تو خانوادت خراب نشه 

وقتی اینقدر شوهرخالت بیشعوره توهم برین سرتاپاش چرا سکوتی

ی شوهر خاله دارم خیلی بهم حرف میزنه.بم میگه شکل سگ هستی زشت .عمدا با روحیه ام بازی میکنه جلو همههههش ...

خودت حسابی جوابشو بده ،با خنده هرچی دلت میخواد بهش بگو

ببخشیدها چرا مثل منگلها میشینی هرچه دلش میخواد بهت بگه،بعدم توقع داری شوهرت جوابشو بده

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من اصن حرفایی که خانواده ام بهم میزنند رو به شوهرم نمیگم

مگه خودم زبون ندارم

خودت جواب نمیدی واجازه میدی هرچی دلشون خواست بهت بگن

اونوقت از شوهرت انتظار داری😐🫢

شوهرت رو که نمیدونم چشه

ولی خودت چتههههه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

خب وقتی خانواده خودشم بهم حرف میزدن چیزی نگفت.ولی کسی ب خواهراش حرف میزد میشستشون.با اشک دارم تایپ م ...

اسی بیخیال بابا من با جاریم دعوا کردم کارمون به دادگاه کشید گفتم من میترسم تنها برم استرس دارم ،بهم گفت من از این خاله زنک بازیاخوشم نمیاد جلسه شورا حل اختلاف رو می‌گفت خاله زنک بازی،ولی جاریم با شوهرش اومده بود  بعد چندین سال هنوز یادم نرفته 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

آره فقط مقابل پدر و مادرم ساکته البته من از این رفتارش خیلی معذب میشم مثلا دامادمون به شوخی زد به پا ...

قدر همسرتون رو که در مقابل هر مردی احساس مسئولیت نسبت به شما داره رو بدونید 

فصل آفتاب ملایم
پس کلا همینهخانواده خودت و خودش ندارهاهمیت نده عزیزم گریه هم نداره میدونم سخته ولی این اخلاق شوهرت ب ...

خیلی بی عرضه اس .همه میدونن کسی بهم حرف بزنه کاری نداره دیگه هرکس هرچی بخاد بهم میگه هیچوقت اشکال امشبمو فراموش نمیکنم.

بخاطر شوهرم تمام طلاهایی ک از مجردی خانوادم بهم دادن فروختن ماشین خریدم واسش گفتم با موتور نباشه 

چ چیز‌مسخره ای شما داری تحقیر میشی‌بعد میگی میترسم با خالم دعواش بشه ی بار محترمانه جوابشو بدی دگ‌چیزی نمیگه

رو خودت کار کن‌قبل ازاینکه بری تو جمع باخودت تمرین کن فلانی اگر چیزی‌گفت جوابشو میدم 

مردا همینن خودشون براشون مهم تره فکر وجهه خودشه تو خانوادت خراب نشه وقتی اینقدر شوهرخالت بیشعوره توه ...

بخاطر خالم اون لحظه دهنم قفل کرد ترسیدم بره خونه دعواش کنه بخاطر من

خودت حسابی جوابشو بده ،با خنده هرچی دلت میخواد بهش بگوببخشیدها چرا مثل منگلها میشینی هرچه دلش میخواد ...

اون لحظه گفتم زشته رفتیم خونه مردم نمیخام مهمونیشونو خراب کنم بعد ترسیدم ب خالم حرف بزنه.

شوهرمم هیچکاری نداشت 

بخاطر خالم اون لحظه دهنم قفل کرد ترسیدم بره خونه دعواش کنه بخاطر من

خاله ت  خودت جوابشو میده،نگران اون نباش

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤