2777
2789

شوهرم ازم دفاع نمیکنه هزار بار بهش گفتم وقتی کسی بهم حرف میزنه ازم دفاع کن.

خودم اصن زبونم قفل میشه .

شوهر خاله ام خیلی بهم حرف میزنه 

ولی شوهرم هیچکاری باهاش نداره چیکار کنم

شما شوهراتون ازتون در مقابل خانواده خودتون ازتون دفاع میکنن؟؟؟؟؟

میخام بدونم شوهرم چشههههههههه

دفاع ؟ 😏 به اونا اجازه نمیده خودش میرینه بهم

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از خانواده خودش کسی چیزی بگه ازت دفاع میکنه ولی جلوی خانواده خودت نه؟

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

خودت هیچی نمیگی چ توقعی داری از شوهرتمسئله ای ک از سمت فامیل خودته، خودت باید حل کنی

خب وقتی خانواده خودشم بهم حرف میزدن چیزی نگفت.ولی کسی ب خواهراش حرف میزد میشستشون.

با اشک دارم تایپ میکنم...

واسه کسی ک از ارتفاع بترسه بالا اومدن اشتباه محضه.💔

گلباران دهانت

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

آره فقط مقابل پدر و مادرم ساکته 

البته من از این رفتارش خیلی معذب میشم مثلا دامادمون به شوخی زد به پام این سریع پرید وسط درحالیکه دامادمون پسرعممه من بهش داداش میگم حتی باهاش خیلی رفیقم

یعنی از خانواده خودش کسی چیزی بگه ازت دفاع میکنه ولی جلوی خانواده خودت نه؟

ن جلو خانواده خودشم کاری نداشت.

من چون همه میدونن شوهرم کاری نداره بهم حرف میزنن دارم میمیررررررمممممم

خب خانواده شماست اونم شاید دوس نداره وجهش پیش خانواده شما بد بشه کار عاقلانه ای میکنه‌شما کم کم رو خ ...

ی شوهر خاله ای دارم ادم اشغالیه هرچی از دهنش در میاد بهم میگه شوهرم فقط نگاش میکنه.

هزار بار بهش گفتم چیزی بهش بگو اون مرده توهم مرد هستی.

مگه خودت چته انتظار از شوهرت داری بله طبیعیه خودت باید از حقت دفاع کنی

ی شوهر خاله دارم خیلی بهم حرف میزنه.

بم میگه شکل سگ هستی زشت .

عمدا با روحیه ام بازی میکنه جلو همهههه

شوهرم هیچی نمیگه خودمم هنگ میکنم نمیتونم جوابشو بدم میترسم سر من با خاله ام دعواشون بشه