2777
2789

دخترم 15 اسفنده 

باید اردیبهشت زایمان میکردم ولی نارس دنیا اومد

از این ناراحتم به خاطر 15 روز یه سال سنشو بزرگتر میگن ولی از نظر اسفند ماهی بودن شخصیتش عاااالی و بینظره👌

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم ۱۶ اسفند به دنیا اومدم .

دکتر برای دخترم ۱ فروردین تاریخ سزارین داده بود ولی فشارم رفت بالا و دختر گلم هم مثل مامانش اسفندی شد ۲۴ اسفند به دنیا اومد .

تازه ۳ سال بعدش دختر داداشم هم ۲۳ اسفند به دنیا اومد .

کلا توی فامیل خیلی اسفندی داریم .

چند تا از دوستان صمیمی دانشگاهی ام هم اسفندی هستن .

ما اسفندی ها تعریف از خود نباشه خیلی خوبیم . ❤❤❤❤❤

واااا چه فکراااادخترم ۶ اسفندهدخترای جاریم ۲۵ اسفندخیلی هم خوش و خرمیم.یه نور ، یه امید تو اسفند سرر ...

منم ۶ اسفندم😁

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خصوصیات اخلاقی فروردینی ها و اسفندی ها رو بخونمن هیچ وقت دوست نداشتم فروردین رو.هر کسی هم از اقوام و ...

چی میگی اتفاقا من دور ورم فروردینی دیدم خیلی ماهن 

خدایی صبورن مهربونن به شدت هم دوست دارن مستقل بشنن 

شاید مشکل از اوناس 

خودم ۲۹ اسفندم 

ماجرا داره تولد من

سر نیم ساعت انداختن من یک سال بزرگتر 

برای همین یکسال بزرگتر میزنن در صورتی که این طوری نیس

سال تولدم میخواستن بکنن ۸۰ قبول نکردن ثبت احوال

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.