2777
2789

فردا میرم برای خرید سیسمونی لطفا کمک کنید از کجا خرید کنم چه مارکای خوبه چه چیزهای خیلی ضروریه حتما باید بخرم و چه چیزهای واجب نیست خریدش بیخوده لباس هارو چه سایزی و چه تعداد بخرم من هیچی از خرید سیسمونی نمیدونم و لیستی هم نگرفتم هنوز برای خرید دوست هم نداره چیزهای بلااستفاده بخرم یا چیزهای که واجب رو یادم بره بگیرم و یا کم بگیرم 

تعداد رای : 7
نظرسنجی
اقا بزرگ
2
28%
عبدالاباد
2
28%
بهار
2
28%
جمهوری
1
14%

ببين بستگي به خودت داره من اينجا ديدم خيليها ميگن كرير و كالسكه ميني واش به دردشون نخورده ولي من واقعا عصاي دستم بودن و استفاده كردم يا لباس سايز صفر دو دست ميگيرن كه خيلي كمه اون اوايل حداقل بايد ٦-٧ دست لباس داشته باشه كه هي مجبور نشي بشوري

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
ببين بستگي به خودت داره من اينجا ديدم خيليها ميگن كرير و كالسكه ميني واش به دردشون نخورده ولي من واق ...

اره من هم به نظرم دو دست خیلی کمه لباس مینی واش چه مارکی خوبه چه مدلی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من رفتم آقابزرگ جنساش عالی بود کلی هم تنوع داشت 

هفتاد درصد خریدمو انجام دادم 

پارسال کالسکه خارجی نداشت که اونو از بهار خریدم 

ولی امسال کالسکه ها ببکو و پیرگاردین هم اورده 

عبدل ابادم رفتم دست خالی برگشتم مغازه ها کوچیکه و جنسا تنوعشون پایین یا همرو قبلا تو انبار دیده بودم 

البته چندتا لباس تیکه ای تو سبدی از عبدل اباد خریدم همین

بهار که برای پولی که داشتیم به صرفه نبود 

مثلا اسباب بازی که ما خریدیم سی تومن اونجا زده بود چهل و پنج تومن

یا اویز رخت قیمت کردیم صد و ده تومن توی بهار میداد صد و هشتاد 

ست حوله ها همه ترک و قیمت بالا 

ما ست حوله ایرانی خریدیم هنوزم عین روز اولش تروتمیز وسالمه والله

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

من قبل از عید اومدم تهران برا خرید سیسمونی 

ببین عزیزم ما شهرستانیم و زیاد استفاده از کالسکه نمکنیم فقط گرفتم برای پارکی جایی پس سرویس کالسکه رو هم خیلی معمولی برداشتم قیمتش شد 380 فک کنم 380 که میگم کیفشو و روروئک و کریر و کالسکه (روروئک اصلا برای بچه خوب نیست به خاطر همین من یه معمولیشو برداشتم)

ولی باز یه کیف خیلی خشکل خریدم اخه کیف بچه چیزی هسته که تو دیده

صندلی ماشین برام واجب بود 

صندلی غذا هم همینطور 110 خریدم 

سایز صهر یه 20 تکه خریدم که خودش 2تا شلوار 2تا استین بلند 2تا بادی و قنادی و چیزای دیگه هم داره 

یه دست هم سفید صفر برداشتم که 1استین بلند 1 استین کوتاه 1 رکابی 1کلاه 1 دستکش داره 

از این 5تیکه ها هم 2 دست برداشتم

سایز 1 و2 رو نخریدم زیاد هنوز 

سایز 3 رو اودم چیزایی که نیاز داشتم رو برداشتم سرویسی بر نداشتم مثلا 2 تا لباس با 2 تا شلوار 

اکثریت لباسایی که براش خریدم هم سرهمی هستش 

سرویس کالسکه و تخت و کمد و چیزاس تو اتاق بچه و خیلی چیزای دیگه رو از عبدلاباد خریدم واقعا قیمتاش خوب بود 

لباساشو همرو از بهار و تیراژه خریدم

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍

سلیقه ایه،من رفتم آقا بزرگ هیچیشو نپسندیدم،اصلا مارکهای خوب نداشت،مخصوصا شیشه شیر برام مهم بود چون برای تغذیس مارک خوبی باشه و مثلا فیلیپس اونت باشه ولی آقابزرگ کلا مارکهای خوب نداشت،بعداز عید رفتم عبدل آباد یه خیابون داره به اسم خیابون احد،از کوچه سی ام شروع میشه فقطططط سیسمونی،به نظرم عالییییی بود،هم مارکهای ایرانی داشت و هم خارجی و واقعا قیمتهاش عالییییی بود،با هرنوع سلیقه ای میشد خرید کرد،من هرچی میخریدم میرفتم مغازه ی بعدی میگفتم ای کاش اینو خریده بودم،خلاصه که من واقعا داضی بودم،ولی اگه میخوای بری عبدل آباد نرو خیابون احسانی چون اونجا کلا چندتا مغازه ی کوچیک پیدا میکنی،حتما بورو خیابون احد،تا کوچه سی فقط تیکه پارچه فروشیه و از سی ام شروع میشه بورس سیسمونی بهت قول میدم پشیمون نمیشی چون من خیلی با وسواس دنبال همه چیز میگشتم هم بهار رفتم هم پاساژ همایون جمهوری هم مولوی هم آقابزرگ و هم عبدل آباد ولی به جرات میگم بهترینش عبدل آباد بود تموم جنسهای آسه بهار رو داشت و با یک شوم قیمت میشد خرید،برای سرویس چوبش هم همونجا که بری بپرسی سر پاسگاه نعمت آباد مبل فروشاشو نشونت میدن کا خیابونه کلا سرویس مبل و تخت و این چیزا داره و خیابونه پشتش فقط سرویس چوبه نوزاده و واقعااااا چیزای شیکی داره و با یک و دویست میتونی یه سرویس جدید و شیک بخری

و خدایی که در این نزدیکی است.....

گلم به نظرم اینجاها که برای خرید سیسمونی پیشنهاد دادی همه خوبن. ولی من خودم همه وسایلمو اینترنتی خرید. چون خیلی به صرفه تر و ارزون تر باهام در اومد. همه رو هم از سایت کارینو کیدز خرید. خیلی سایت خوبیهو اینماد داره و عضو اتحادیه کسب و کارای اینترنتی هم هست.

https://carinokids.com/خرید-سیسمونی/