2777
2789

کرم ثمین عالیه 

دوتا دیگه پماد دکتر بهم داد زدم عالی بود 

هربار میشه دوسه روز روزی دوبار بزنی اوکی میشه 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی کامل خوب نمیشه؟

که دیگه هیچوقت نزنه ؟

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

اره

نه فکر نکنم یعنی تا وقتی خوبی که به چیزی که حساسیت شدی دست نزنید یا جای اگزما خشک نشه همین 

اها ممنونم عزیز💙

قربانت گل 

ببین من از بچگیاگزما دست داشتم خدا روشکر الان چند ساله خوب شدمثمین که دوستان گفتن استفاده کردم تا وق ...

من یه مدت روغن نارگیل قوطی اصل سی بی سی زدم هر شب قبل خواب میزدم موثع استفاده از مایع ظرقشویی دستکش پلاستیکی یه بار مصرف استفاده میکنم یه کم رعایت کن راحت خوب میشه