2777
2789

چکار کنم قبلا یبار وزن کم کردم ۲۵ کیلو کم کردم بعد زایمان برگشت دوباره اومدم تا ۷۵ الان باز شدم ۸۰ کیلو چکار کنم وزنم باید ۶۲ ۶۳ کیلو باشه اصلا نمیتونم رژیمو ادامه بدم ۲ روز میگیرم باز ول میکنم حالم بده 

وای مشکل منم هست قبلنا خیلی چاق بشم میومدم روهفتاد یه ماهه رژیم میگیرم برمیگردم ۶۶ اصلا تحمل اضافه وزن نداشتم بعد زایمان دومم شدم ۸۰ الان اصلا هیچ اراده ای واس رژیم ندارم بیخیال شدم اه....ولی اعصابم شدیدددد خورده لباسا زمستونیم اندازم نیستن

🤎انسان باشیم🤎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به خودت بگو چرا باید یه عمر حسرت بکشم و زندگیم زهرمار شهیه بار برای همیشه دست خودمو میگیرم و ب ...

میگم همه اینارو امتحان کردم اکثرا تا شب خوب پیش میرم از ساعت ۶ ببعد هیچ جوره نمیتونم کنترل کنم انگار اگه نخورم میمیرم

میگم همه اینارو امتحان کردم اکثرا تا شب خوب پیش میرم از ساعت ۶ ببعد هیچ جوره نمیتونم کنترل کنم انگار ...

کالری شماری کن

تا ۶ خیلی کم بخور 

بیشتر کالری رو شبا بخور

شبم یه ساعت تو خونه یا بیرون پیاده روی کن

لاغر میشی

منم ۸۰کیلو هستم از رژیم فراری سردرد بدن درد ..کلا اسم رژیم بیاد بدن احساسقحطی زدگی می‌کنه باید اصولی باشه مغز گول بزنی که برا ماها سخته ..خلاصه من اون ماه دکتر زنان بهم الکارنیتین ۲۵۰داد بعد من تنبل همون ماه رفتم باشگاه از شیرینی بیزار شدم کمتر غذا میخورم بدون اینکه بگم رژیمم ..

میگم همه اینارو امتحان کردم اکثرا تا شب خوب پیش میرم از ساعت ۶ ببعد هیچ جوره نمیتونم کنترل کنم انگار ...

وای منم دقیقا شبا اصلا انگار بدون فکروعقل دربرابر غذا عمل میکنم مثلا خودمو تا ۱۰ شب میگیرم هیچ نمیخورم یعو ۱۰ ونیم تا ۱۲ هرچی جلومه هی میخورم

🤎انسان باشیم🤎
وای منم دقیقا شبا اصلا انگار بدون فکروعقل دربرابر غذا عمل میکنم مثلا خودمو تا ۱۰ شب میگیرم هیچ نمیخو ...

کالری شماری کن

بیشتر کالری روزتو بذار برا شب

مثلا دو تا ساندویچ تخم مرغ یا کالباس بخور شب با باگت

ولی کالریشو بشمار

امتحان کردم مشکل من مغزمه

من لاغر بودم و آرزوم بود اسکینی باشم

گفتم باید خودمو به آرزوم برسونم

۱۲ کیلو کم کردم الان رو ابرام

از خوشحالی خودمو تو اینه میبینم میشینم گریه میکنم

میدونم دیوونه م😁

کالری شماری کنبیشتر کالری روزتو بذار برا شبمثلا دو تا ساندویچ تخم مرغ یا کالباس بخور شب با باگتولی ک ...

انگار یه نیرویی منو سمت خوراکی میبره مثلا یه هفته گفتم هیچی نخرم که وسوسه نشم بخورم...باورت میشه گشنم نیس ولی انگار یکی تومغزم میگه پاشووو بخور لقمه پنیر میگیرم دوسه بار بعد مثلا شربت درست میکنم میخورم بعد یکم تست و مربا هی تا مرز انفجار بدون دلیل میخورم اخرشم اعصابم داغون میشه صبح با تهوع بیدار میشم

قبلنا اصلا اینطور نبودم بعد۷ دیگه هیچی نمیخوردم از بعد بارداری دومم اینطور شدم...بعد بارداری اولم وزنم ۶۷ بود الان ۸۰ م

🤎انسان باشیم🤎
من لاغر بودم و آرزوم بود اسکینی باشمگفتم باید خودمو به آرزوم برسونم۱۲ کیلو کم کردم الان رو ابراماز خ ...

افرین به اراده‌ت منم یه زمانی اراده‌م خیللللی قوی بود اما الان اصلا

🤎انسان باشیم🤎
انگار یه نیرویی منو سمت خوراکی میبره مثلا یه هفته گفتم هیچی نخرم که وسوسه نشم بخورم...باورت میشه گشن ...

ای بابا متاسفم عزیزم اراده ت ضعیف شده انگار

من تو خونه هیچی ندارم که نتونم بخورم

فقط کاهو و میوه و سبزی اینا

خونمون قحطیه بخاطر رژیم