2777
2789
عنوان

از این چاقی لنتی خسته شدم روانم داره نابود میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 24 پست
ای بابا متاسفم عزیزم اراده ت ضعیف شده انگارمن تو خونه هیچی ندارم که نتونم بخورمفقط کاهو و میوه و سبز ...

من بچه کوچیک دارم همسرمم پفک و تخمه دوست داره میاره همیشه الویه و پاستا هم درست میکنم همیشه دارم تویخچال دخترام دوس دارن وسیله صبحونه هم تقریبا یخچال پره دیگه نمیدونم چیکار کنم

🤎انسان باشیم🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید انگیزه نداری یا روحیه ت اینا ضعیف شدهخدای نکرده افسردگی اینا نداری؟

نمیدونم ولی شاغلم و دخترامم خیلی اذیت میکنن تمیزی خونه هم وسواسم شدی مثلا جارو دوبار درروز یدونه ظرف نمیزارم بمونه تا شب کلا خیللللی درطول روز خسته میشم

🤎انسان باشیم🤎
انگار یه نیرویی منو سمت خوراکی میبره مثلا یه هفته گفتم هیچی نخرم که وسوسه نشم بخورم...باورت میشه گشن ...

شما پرخوری عصبی داری ..مضطرب نیستی؟ 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من بچه کوچیک دارم همسرمم پفک و تخمه دوست داره میاره همیشه الویه و پاستا هم درست میکنم همیشه دارم توی ...

عزیزم حق داری اینجوری منم نمیتونم

آدم تو رژیم ولع داره و مغز درست کار نمیکنه

اینا جلوی چشم باشه میخوره

راهکار هست؟؟ بجز دارو

من خودمم مضطربم اضطراب پنهان دارم هم مشاور میرم هم روانپزشک رفتم بهم فلوکستین داد، فلوکستین جلوی پرخوری عصبی رو میگیره ...البته من پرخوری نداشتم ولی میدونم این دارو رو واسه پرخوری عصبی میدن .... مشاور و تراپی هم رفتم کمک کننده بود ولی بیشتر دارو کمکم کرد 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿