2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭واقعا دنبالشناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 27220 بازدید | 250 پست
نامزدم نیست دوستیم ببین یه اکس داشت ازدواج کرد بعد یه مدت اومده بود بهش نخ میداد دوباره خب من چکار ک ...

ولش کن بره بابا. اش دهان سوزی نیست که بخوای براش بجنگی. ولش کن بره پی زندگیش

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقا 😐😂 شبیه پسرای دانشگاه آزاد بود

من متاهلم شوهرم دارم اما امیدوارم تو مجرد نباشی 😅

جدا از شوخی خیلی شبیه اش همه جا هست مخصوصاً جایی که شادی ، جمع و شلوغی باشه به چشم استارتر هم خوب اومده و ما هم نگفتیم بده اما این عزیز خیلی داره بزرگ نمایی می‌کنه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نیست که عکس

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 
نامزدم نیست دوستیم ببین یه اکس داشت ازدواج کرد بعد یه مدت اومده بود بهش نخ میداد دوباره خب من چکار ک ...

و اینم بگم مطمئن باش دوست پسرت خودشم یه کرمی داره که دخترا میان سراغش‌. 

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

تازه نیم رخ گذاشتم ما چرا از هرجا رد میشیم دخترای خوشگل بهش تیکه میندازن؟باورت نمیشه بگم اکسش ازدواج ...

راسته میگن زشته شانی دارنا🤦‍♀️

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

دخترا میان سمتش رل میزنه اونوقت چکار کنم میمیرم🫠

خیلی بچه پولداره؟

ایشون از نظر من به درد ازدواج نمیخورن اخلاق خوبی نداره یعنی همش فوش میده به همه و بد دهنه بنظر شما م ...

خیلی خوبه که با خودتون روراست هستید

نه به هیچ وجه تغییر نمی‌کنن

فکر اساسی‌ کنید قبل از اینکه وابسته تر بشید..

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

مشکلم اینه بشدت وابستم تنها دارم زندگی میکنم بشدت تنهام

دو سال دوست بودم یک سال متاهلم خواهرانه میگم عزیزم این فرد شبیه کسی نیست بهت شونه برای تکیه گاه بودن بده رفتارش قشنگ نشون میده مرد زندگی همراه روز ها سخت نیست 

وابستگی بدترین نوع دوست داشتن 

لطفاً به خودت بیا و برای تکامل خودت زمان بگذار 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من متاهلم شوهرم دارم اما امیدوارم تو مجرد نباشی 😅جدا از شوخی خیلی شبیه اش همه جا هست مخصوصاً جایی ک ...

بزرگ نمایی؟ وقتی با چشمای خودم تک تک چیزارو دیدم چی بگم؟ وقتی اکسش که ازدواج کرد بعد یه مدت دوباره اومد سمت این چی بگم؟ وقتی میان به دوستاش پیام میدن شمارشو میخان دخترا  هوم؟