2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭واقعا دنبالشناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 48103 بازدید | 250 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهرش به مدلا میخورهولی حقیقت من خوشم‌ نیومد جذبه مردانگی نداره زیاد بوره

عکس مدلی گذاشتند کلا دوست پسر ایشون نبوده

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

دخترا دنبال اینن😬

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

نه عزیزم گفتم که دوستیم مایکبار رفیقش شماره داد دختره خیلی بهش زنگ زد و این هم فوشش داده بود البته ب ...

خوبه پس

شناخت‌ کامل دارید از هم؟

چرا رسمیش نمی‌کنید

البته عذر می‌خوام سوال شخصی می‌پرسم.. قصدم فقط راهنماییه

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

عکس مدلی گذاشتند کلا دوست پسر ایشون نبوده

اره دیدم دوست پسر اسی رو

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

اطراف من این پسرا یچیز کاملا معمولی ان

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

خوبه پسشناخت‌ کامل دارید از هم؟چرا رسمیش نمی‌کنیدالبته عذر می‌خوام سوال شخصی می‌پرسم.. قصدم فقط راهن ...

ایشون از نظر من به درد ازدواج نمیخورن اخلاق خوبی نداره یعنی همش فوش میده به همه و بد دهنه 

بنظر شما میشه با همچین آدمی زندگی کرد یا تغییرش داد

اره بخدا جدیم پس چرا شانس منه مگه

چی بگم والا...حتما خود اون دخترا داغونن که دنبال نامزدتن وگرنه واقعا خواهرانه دارم میگم‌ چهره نامزدت که از نیم رخ کاملا معمولی بود. پس نگران نباش عزیزم از دستت نمیره اگه ذات خودش خوب باشه 💝

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

اسی واقعا جدی میگی دخترا دنبالشن؟/:تو محله ما از هر ده تا پسر ۸ تاش این‌شکلیه 🚶🏼‍♀️

وایب باریستا ها کافه میده یا این دوستان هنگ درام میزنند داخل تور ها سه روزه ماسال ، جنگل ابر ،... قشنگ حس شیطنت ازش میباره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

وایب باریستا ها کافه میده یا این دوستان هنگ درام میزنند داخل تور ها سه روزه ماسال ، جنگل ابر ،... قش ...

وای دقیقا 😐😂 شبیه پسرای دانشگاه آزاد بود

چی بگم والا...حتما خود اون دخترا داغونن که دنبال نامزدتن وگرنه واقعا خواهرانه دارم میگم‌ چهره نامزدت ...

نامزدم نیست دوستیم 

ببین یه اکس داشت ازدواج کرد بعد یه مدت اومده بود بهش نخ میداد دوباره خب من چکار کنم با این اوضاع 

بخدا خیلیا میان سراغش من دیگه نمیدونم به کدوم در بزنم