2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭واقعا دنبالشناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 44524 بازدید | 250 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون دیگه میدونید دوره زمونه جوریه که والا بخدا ما هرجا میریم تیکه بهش میندازن دخترای خوشگل خوشگل ...

درسته

خودتون گفتید خراب..

رفیقاش چیکار میکنن؟ اگه رفیقاش شماره رو میدن، قطعا شک‌ نکنید که نامزدتون مشکل دارن و خودشون هم بی میل نیستن

نامزد رسمی هستید؟

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

از نظر من چهره معمولی داره شایدم شهری که من زندگی میکنم پسرا این شکلین😄،بنظرم بخاطر موقعیتش هست اگر موقعیت مالی و اجتماعی خوبی داره

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

عزیزم من نمی‌خوام ته دل تو خالی کنم من کادر درمانم و بر مبنای شغلم آقایون زیادی دیدم این فرد ببخشه م ...

آره خب دقیقا همینه که گفتی 

داخل جمع های عرق خوری و کشیدن و اینجور داستانا میره ولی وقتی با هم اوکی باشیم اصلا و ابدا نمیره 

اسی خب این که مال اینستاست ما الان از کجا بفهمیم نامزدته؟

یه عکس کنار هم بذار🚶🏼‍♀️

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

دخترای توی خیابون چطور میتونن تشخیص بدن چه‌ موقعیتی طرف داره

دخترا والا هر کی معیاری داره برای نگاه کردن و کراش زدن😂

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اسی خب این که مال اینستاست ما الان از کجا بفهمیم نامزدته؟یه عکس کنار هم بذار🚶🏼‍♀️

چهرش به مدلا میخوره

ولی حقیقت من خوشم‌ نیومد جذبه مردانگی نداره زیاد بوره

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

دختر خوب عزیز من ، پسر از رفیقش بشناس از نوع استایل اش بشناس از اینکه چقدر تو جدی گرفته من پدر دوست پسرم منو عروسم صدا میزد دست هر دو تا مون رینگ بود خانواده هامون در جریان اما دوست رفیق نه چرا چون هدف مون ازدواج بود ، اگه پسری این جور آدما دورش وایب مردونه بهم القا نمیکنه قشنگم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

درستهخودتون گفتید خراب..رفیقاش چیکار میکنن؟ اگه رفیقاش شماره رو میدن، قطعا شک‌ نکنید که نامزدتون مشک ...

نه عزیزم گفتم که دوستیم ما

یکبار رفیقش شماره داد دختره خیلی بهش زنگ زد و این هم فوشش داده بود 

البته باهم کات بودیم