2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭واقعا دنبالشناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 28023 بازدید | 250 پست
یوزارسیف ایرانیحتی اگه اینطوری که تو میگی باشه اگه زیدت مورد نداشته باشه اون دخترا که نمیتونن به زور ...

اتفاقا دوره زمونه جوری شده که دخترا دیگه خاستگاری میرن 

ببین قشنگ دیدم که دختره بهش زنگ زد گفت کلاسم تموم شده میای ببینمت و خیلی زنگش میزد خیلی پیگیرش بود 

یا تو خیابون داریم میریم دخترا با انگشت نشونش میدن

خیلی هم اخلاقش با من کلا بد شده تا چیزی میشه صبر نمیکنه حلش کنیم و کات می‌کنه ولی باز برمیگردیم بهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من آدمیم که با یکی ازدواج میکنم معمولی باشه کسی بجز من نگاش نکنه اینطوری حرص نمیخورم🙂😂😂👌

والا نمیدونم چرا که دست رو هرکس میزارم زشت یک خوشگل بعد اینکه میرم با طرف یهو خاطر خواه پیدا میکنه بخدا میگم

یوزارسیف....

ببین قشنگ دیدم که دختره بهش زنگ زد گفت کلاسم تموم شده میای ببینمت و خیلی زنگش میزد خیلی پیگیرش بود 

خیلی هم اخلاقش با من کلا بد شده تا چیزی میشه صبر نمیکنه حلش کنیم و کات می‌کنه ولی باز برمیگردیم بهم

والا نمیدونم چرا که دست رو هرکس میزارم زشت یک خوشگل بعد اینکه میرم با طرف یهو خاطر خواه پیدا میکنه ب ...

شانس نداری حتما خواهر شانسسس مهمه🙂👌

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗

والا رابطه که کات زیاد داره انرمال ربطی به تیپ و قیافه هم نداره دختر خوب ، صورت مسئله اینکه داری به ...

والا نمیدونم چرا که دست رو هرکس میزارم زشت یک خوشگل بعد اینکه میرم با طرف یهو خاطر خواه پیدا میکنه ب ...

بهشون اعتماد به نفس کاذب میدی

یا از اینایی که خیلی میچسبی به طرف یارو هوا برش میداره

اتفاقا دوره زمونه جوری شده که دخترا دیگه خاستگاری میرن ببین قشنگ دیدم که دختره بهش زنگ زد گفت کلاسم ...

اگ میخواد بره اسنپ بگیر ک کلا بره ها 

حتمن جای دیگ براس لقمه میگیرن ک دل موندن نداره

خودت میتونی بفهمی اینارو

اینو گفتی مردی رو تصور کردم که کچله قدش هم متوسط یا کوتاهه صورت پر چین و چروک درسته؟😂😂

نهه 

ی مرد سبزه با موهای کم پشت و معتاد ب تریاک

دائم خلط داره دستشم توو دماغشه 

تیک عصبیم داره 

و هنیشه بو میده 

زنش عروسکه ولی خب عن اقا میره پیش زنای اونجوری

هیزم هست هممون ازش بدمون میاد خونشون نمیریم

اتفاقا دوره زمونه جوری شده که دخترا دیگه خاستگاری میرن ببین قشنگ دیدم که دختره بهش زنگ زد گفت کلاسم ...

ببین من دوست پسرم همسرم الان ایشون شعاف نکنم پولدار خوش چهره و خوش هیکل من میدونستم وقتی این آقا انتخاب ممکن بخاطر پول چهره مشکل هم پیدا کنیم اما رابطه ام مدیریت کردم یقه دختر مردم نگرفتم آدم سیر بشه خونه اش فست فوتی غذا نمیخوره حالا رابطه تون یک جا دیگه میلنگه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خب مشکل از دوست پسرته چرا به اون دختر اجازه میده بهش بگه بیا دنبالم و فلان؟

اصلا اون دخترا مورد دار چرا دوست پسرت همراهیشون میکنه و رو میده که اونا حد خودشون رو ندونن؟

بری بالا بیای پایین مشکل از دوست پسرته

جات بودم بخاطر آرامش و شخصیت خودم همچین آدمی رو ول میکردم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
والا تورو نمیدونم‌ولی من بودم هرگز با کسی که اینجوریه نمیرفتم تو رابطه ادم ارامش نداره اینجوری

بابا از اول رابطه اینجوری نبود کسی بهش پا هم نمی‌داد نمیدونم چرا بعد چندین سال اینجوری شده من دست میزارم رو هرکس همه عاشق و شیفته اون میشن

هر موقع تو خیابون میریم دخترا بهش تیکه میندازن و با انگشت نشونش میدن و از قدس تعریف میکنن و خودش