2777
2789
عنوان

چکار میکنید هرماه پریود میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 40 پست

همین استرست باعث میشه دیر به دیر بشی ... اگر همه چیز طبیعی هست پس نباید نگران باشی ... منم همین مشکل رو داشتم الان منظم شده ... فقط گرمی زیاد میخورم 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی همیشه ی تیکه زنجبیل بنداز توو سماور یا کتری ت، اگر البته به گرمی حساسیت عجیب و غریب نداری، اینطو ...

راستش نزدیک تایم پریودیم اندازه نصف قهوه خوری عرق رازیانه میخورم . ۲ روز میخورم پریود میشم اما وقتی نمیخورم اصن انگار ن انگار

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
چه قرصی عزیزم عوارض ندارع ؟

نه گلم عوارضی نداره من تنبلی تخمدان دارم چندین ساله میخورم قرص دوفامد از وسط سیکل به مدت ده شب میخورم یه روز بعد آخرین قرص که تموم میشه پریود میشم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
راستش نزدیک تایم پریودیم اندازه نصف قهوه خوری عرق رازیانه میخورم . ۲ روز میخورم پریود میشم اما وقتی ...

خب همیشه اون تیکه زنجبیل رو بنداز عاااالیه، اگر دوست نداری چیز دیگه بنداز اما زنجبیل از همه برای پریودی بهتره. اگر مدام هر روز استفاده کنی نیاز نیست نزدیک پریودی زیاد زیاد بخوری 

نه گلم عوارضی نداره من تنبلی تخمدان دارم چندین ساله میخورم قرص دوفامد از وسط سیکل به مدت ده شب میخور ...

ریزش مو و جوش نمیارع؟من حساسم به اینا جوش میزنم با خوراکی 

نمی‌دونم اینو بخورم یا سیپروترون کامپاند واسه اینکه مرتب شه

خدایا بینهایت شکرت💚💚

نه گلم عوارضی نداره من تنبلی تخمدان دارم چندین ساله میخورم قرص دوفامد از وسط سیکل به مدت ده شب میخور ...

دوفامد قرص جلوگیریه

خب همیشه اون تیکه زنجبیل رو بنداز عاااالیه، اگر دوست نداری چیز دیگه بنداز اما زنجبیل از همه برای پری ...

امتحان میکنم عزیز دلم مرسی 

دوفامد قرص جلوگیریه

نه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ریزش مو و جوش نمیارع؟من حساسم به اینا جوش میزنم با خوراکی نمی‌دونم اینو بخورم یا سیپروترون کامپاند و ...

نه اصلأ ربطی به جوش و ریزش مو نداره قرص جلوگیری نیس گلم یه سرچ بکن درباره اش فقط هورمون ها رو تنظیم نگه میداره

من تازه پریودم تمام شده از کی شروع کنم به مصرف بنظرت

از روز اول پریودت بشمار ۱۴ روز بعدش یعنی شب ۱۴ شروع کن یه بسته ده تایی شبی یکی بخور این ورق رو که تموم کردی فرداش پریود میشی روز ۲۹  سیکلت میشه ۲۹ روزه 

این قرص رو سر ساعت هر شب مثلا ساعت ۸ بخور که اثر گذاریش بیشتر باشه