فتانهsadat مدیر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 983 عنوان این تعداد سمبوسه برای چند نفر بسه | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 27 پست چون میدونم عکس دیر میاد ۱۶ تا سمبوسه نسبتا بزرگبرای چند نفر بسه امروز | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 983 خب اشتباه تاپیکزدید عزیزماگر ۱۰ نفر مهمونه همون۱۶ تا خوبه یعنی میگید بسه؟بیشتر درست نکنم؟موادشو دارم نون تموم کردم گفتم اگر کمه صب برم بگیرم
دخترمنیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 6373 کنارش غذاهای دیگههم هستمثلا لازانیا و اسنک و اینا اگه غذاهای دیگه هست برای ده نفر خوبه خدایا بی نهایت شکرت
artistttttt عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3348 من اگه باشم۱۶تا رو برای ۸نفردرنظرمیگیرم.حتی اگه سمبوسه بزرگ باشه.شایدخوشمزه بود ویکی خواست دوتابخوره ... غذرهای دیگه هم هست عزیزم گفتن لازانیا و اسنک دارن
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 983 من اگه باشم۱۶تا رو برای ۸نفردرنظرمیگیرم.حتی اگه سمبوسه بزرگ باشه.شایدخوشمزه بود ویکی خواست دوتابخوره ... میز میچینم کنارش لازانیا و اسنک و سالاد ماکارونی و سالاد کلم هم درست کردم ژله و همه چی هست بازم میترسم کم بیاد زشت باشه یکی دلش باز بخواد
دخترمنیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 6373 غذرهای دیگه هم هست عزیزم گفتن لازانیا و اسنک دارن آره بعدش خوندم خدایا بی نهایت شکرت
artistttttt عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3348 یعنی میگید بسه؟بیشتر درست نکنم؟موادشو دارم نون تموم کردم گفتم اگر کمه صب برم بگیرم نه عزیزم همینقدر کافیه غذاهای دیگه هم هست اسراف میشه موادش رو میتونی فریزر کنی برای دفعات بعد
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 983 اگه غذاهای دیگه هست برای ده نفر خوبه خب خداروشکر خیلی خسته شدم گفتم فردا باز بخوام درست کنم😑😂موادشو که مونده میتونم بزارم تو فریزر یا بریزم بره؟
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 983 نه عزیزم همینقدر کافیه غذاهای دیگه هم هست اسراف میشه موادش رو میتونی فریزر کنی برای دفعات بعد مرسی ازتون😍
دخترمنیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 6373 میز میچینم کنارش لازانیا و اسنک و سالاد ماکارونی و سالاد کلم هم درست کردم ژله و همه چی هست بازم میتر ... بنظرم برای ده نفرکافیهچون تنوع غذات زیاده.من فکر کردم فقط سمبوسه هست که قاعدتا نفری دوسه تا باید درنظرمیگرفتین.اما چون لازانیا واسنک و...هست کمترخورده میشه. خدایا بی نهایت شکرت
دخترمنیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 6373 خب خداروشکر خیلی خسته شدم گفتم فردا باز بخوام درست کنم😑😂موادشو که مونده میتونم بزارم تو فریزر یا ب ... آره میتونی بذاریامابرای زمان کوتاه.مثلا تاچندروزآینده درستش کنید خدایا بی نهایت شکرت
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 983 بنظرم برای ده نفرکافیهچون تنوع غذات زیاده.من فکر کردم فقط سمبوسه هست که قاعدتا نفری دوسه تا باید درن ... بله ممنونم ازتون
فتانهsadat مدیر استارتر عضویت: 1403/06/04 تعداد پست: 983 آره میتونی بذاریامابرای زمان کوتاه.مثلا تاچندروزآینده درستش کنید مرسیی