2777
2789
عنوان

بیایین از روزی بگم که فهمیدم سرطان دارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 44298 بازدید | 555 پست

ان شاالله همیشه سلامت باشی تاپیکت برا من خیلی خوب بود

من دوتا پسر دارم و خدا خواسته باردارشدم اونم دوقلو دیروز رفتم بهم گفتن پسرن جفتشون منی که آرزوی دختر داشتم خیلی خیلی برام سخته قبولش ولی اینارو که‌ خوندم یادم افتاد که برا نعمت خدا بی قراری نکنم ممکن بود یه درد بی درمون میگرفتم و پول و وقتمون پای اون میرفت و‌بچه هام بی مادر میشدن خلاصه نعمت داده نگرفته ارم!

خیلیخوشحال شدم برات ان شاالله خدا تمام مریضا رو شفا بده ظهور آقامونم برسونه به حق خانوم زینب

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله همیشه سلامت باشی تاپیکت برا من خیلی خوب بودمن دوتا پسر دارم و خدا خواسته باردارشدم اونم دو ...

سلام عزیزم.. مبارکت باشه.. قطعا همون آقایی که آرزوی فرج برلش داری خوشحال شده از اینکه تو داری براش دوتا  به دنیا میاری . . انشاالله که سالم و صالح و خوشکل و خوشمزه و عاقبت به خیر باشند.. خدا به خودت هم سلامتی و توان مضاعف بده که بتونی یه مادر خوب و شاد و مهربون برای سربازای امام زمان باشی . . انشااالله 

رحمتونو برداشتید یا فقط نمونه دادین؟

نه من دو بار نمونه گیری شدم و خونریزی داشتم که دکترم گفت پولیپ بوده و توی عمل دوم برداشتش برام... و گفت بخاطر سابقه مادرم نگران این بوده رحمم مشکل داشته باشه که خداروشکر هیچ مشکلی نبوده و رحمم سالم بوده

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یعنی میشه؟؟ من همیشه دلم برای حرمش تنگ میشه و گریه میکنم هیچ وقت شرایط نداشتم برم یعنی کسی نبوده منو ...

خودش مارو میبره... شک نکن دل ما خیلی نزدیکتره بهشون🙃🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیزم.. مبارکت باشه.. قطعا همون آقایی که آرزوی فرج برلش داری خوشحال شده از اینکه تو داری براش د ...

سلام ممنوم بله من خیلی دغدغه ی ظهورشون رو داشتم و دارم

ان شاالله این سرگرمیای تو مسیر منو نگیره بیخودی هدر بدم وقتمو قطعا تو قسمتم دختر نبوده و حضرت هم نیاز به سرباز داره ان شاالله ازم قبول کنن 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
سلام اسیانشاالله که همیشه سلامت و شاداب وخندان باشی کنارخانواده تمیشه از علائمت بگی؟از خونریزی های ...

سلام قشنگم ببین این پریودی خیلی مهمه که عقب جلو نشه من هم تنبلی تخمدان داشتم و 4 ماه لکه بینی خارج از پریودی داشتم... گفتم ممکنه از تنبلیم باشه و رفتم دکتر و سونو دادم... گفتن چیزی توی رحممه لکه خونی که ممکنه بقایای سزارین اخیر باشه که دی اند سی شدمو گفتن سلول بیگانه پاتولوژی بود. بعد از 7 ماه دوباره دی اند سی شدم که بدونن خوش خیمه یا بدخیم. زمانی که رفتم دیدم خیلیام اومدن دی اند سی انجام بدن و یا 3 ماهه تو خونریزین یا 49 روزه تو خونریزین ولی من کلا خونریزیم قطع شده بودو دوماه بود پری نشده بودم. که جواب ازمایشم اومد که من پولیپ دارم و اون باعث پری نامنظم و لک و خونریزیو اینا میشه. پاتولوژی دومم خوب اومدو دکتر گفت پولیپمو برداشته و خوش خیم بوده. و باید گاهی سونو بدم از سلامتم مطمئن باشم... انشالله توام پیگیر شو تا سنت پایینه

عزیززمممم😍😍💚💚خیلی خیلی خوشحال شدم قشنگم خدارو هزارهزارهزار بار شکر شکر خدا که جوابش خوب اومده. د ...

دور مهربونیتون بگردم من که دعام میکردید بخدا من توی همین جا با تمام دوستای مهربونم شفامو از خدا گرفتم... خدا الهی حفظتون کنه الهی که آمین گوی دعاهاتون آقامون صاحب الزمان باشه🤲♥️

اشک شوق ریختم آخرش دورت بگردم. بااون دل پاک و صافت

🥲🥰😘♥️