2777
2789
حالا من بی بی چک نشونش دادم گفت اینو از کجا اوردیگفتم از داروخونه خریدمشروع کرد دعوا که چرا تنها رفت ...

😂 وای اعجوبه ن بخدا

مردم بیبی چک میزارن تو کیک جشن سورپرایز میگیرن

بعضیا قابش میکنن یادگاری نگه میدارن

شوهر من اونجوری کرد منم انداختمش سطل اشغال

بعدا بهم گفت از استرس اوق زدم، ولی من میدونم که چندشش شد و اصلا هم خوشحال نشد از بارداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 وای اعجوبه ن بخدامردم بیبی چک میزارن تو کیک جشن سورپرایز میگیرنبعضیا قابش میکنن یادگاری نگه میدار ...

شوهر منم خوشحال نشد

با این که واریکوسل داشت عمل کرده بود و مدت ها انتظار کشیدیم....

انقدر توی اون دوماه اذیتم کرد که بچه افتاد

الان دوباره تموم اون صحنه ها یادم اومد🥺

الان هم دیگه بچه دار نشدیم حتی به ای وی اف هم فکر کردیم ولی من دیگه در پی اش نیستم

شوهر منم خوشحال نشدبا این که واریکوسل داشت عمل کرده بود و مدت ها انتظار کشیدیم....انقدر توی اون دوما ...

عزیزم انشالله هر چی خیره همون پیش بیاد براتون، مردا اکثرا خیلی بی احساسن، اصلا نمیفهمن چقد دل زن میشکنه اینجور وقتا

شوهرت بعدا عذاب وجدان نگرفت؟

منم شوهرم هی بهم میگه زود اوردیم بچه، بهش میگم چجوری دلت میاد همچین حرفی بزنی؟!!!

عزیزم انشالله هر چی خیره همون پیش بیاد براتون، مردا اکثرا خیلی بی احساسن، اصلا نمیفهمن چقد دل زن میش ...

ممنون

نه...هیچ وقت

اون موقع تحت تاثیر خواهراش میومد دعوا و کتک راه مینداخت حتی کارم به بیمارستان کشید توی شهر غریب ،همش میگفت نترس تو صد تا جون داری هیچیت نمیشه

منم بعدا بهش میگفتم تو آدم کشی تو بچمو کشتی منم میخواستی بکشی

گفتم خدا میدونست به خر شاخ نداد

ناباروری داره،الان بخواد هم قدرت باروری نداره

اینو نگه داشتی؟؟

نه دیگه انداختم دور

یه دونه دفتر پلنر بارداری خریده بودم خیلی ذوقشو داشتم

روز ازمایش تیپ زدم با خوشحالی رفتیم دادم توی  ازمایشگاه ازم فیلم گرفت هنوز دارم فیلماشو انقدر خوشحال بودم 

من خیلی ذوق مادری کردن داشتم...نذاشت

ممنوننه...هیچ وقتاون موقع تحت تاثیر خواهراش میومد دعوا و کتک راه مینداخت حتی کارم به بیمارستان کشید ...

ببخشید نمیخام ناراحتت کنم ولی بنظر من خوشحال باش که با این اخلاقش بچه دار نشدی ازش، اصلا بچه نیاوردن هیچ ایرادی نداره، قرار نیست همه حتما بچه داشته باشن، من خودم اگه میدونستم شوهرم اینقد بی احساسه و بچه نمیخواد اصلا اقدام نمیکردم، برامم خیلی مهم نبود، باید شرایط زن و شوهر پرفکت باشه که تصمیم بگیرن بچه دار بشن

نه دیگه انداختم دوریه دونه دفتر پلنر بارداری خریده بودم خیلی ذوقشو داشتمروز ازمایش تیپ زدم با خوشحال ...

اگه واقعا خیلی برات مهمه که مادر بشی یه تصمیم اساسی بگیر حتما، چون از یه مرد بی احساس دست بزن دار بچه نداشتن خیلی بهتره

اگه واقعا خیلی برات مهمه که مادر بشی یه تصمیم اساسی بگیر حتما، چون از یه مرد بی احساس دست بزن دار بچ ...

الان خیلی تغییر کرده.از وقتی که خونمونو از پیش مادرش جدا کردیم و اومدیم یه شهر دیگه و با خواهراش قطع رابطه کردیم،خیلی عوض شد

الان خیلی تغییر کرده.از وقتی که خونمونو از پیش مادرش جدا کردیم و اومدیم یه شهر دیگه و با خواهراش قطع ...

خدا رو شکر، امیدوارم مشکلاتتون حل بشه و همه چی اونجوری که میخای پیش بره، خدا یکم عقل بده به شوهرامون🙏🏻🌺😁