2777
2789

بچه ها من خرداد بودم رفتم پیش روانشناس و بالای چند مشاور عوض کردم فوق العاده این آخری روانشناس خوبیه این همه روانشناس رفتم راهکار دادن فایده نداشت این آخری که رفتم آقا بود سه جلسه رفتم به صورت کلی زندگیم رو تعریف کردم که تو یه حیاط با مادرشوهرم خانوادش و مادرش اذیت میکنن پدرو مادر ندارم شهر غربتم شوهرم بچه ننست و تا حرف میزنم دعوا می‌کنه و جنگ با من اصلا انتقاد پذیر نیستند و جز خودشون حرفاشون کسی رو قبول ندارن بعد سه جلسه گفت بیا وگفت دو راه دارید رو تخته کشید و توضیح داد طلاق و جدایی که گفت چیزی از تو میبینم در مرحله ای نیستی این تصمیم رو بگیری باید آماده بشی چون هم احساس ترس از تنهایی دارم ترد شدن و طرحواره درونم هست و پدرو مادرم فوت شدن و کسی رو ندارم بخاطر اونم هست و راه دوم سازش گفت بشی شبیه اون چیزی که اینا می‌خوان یه جورایی یه گوشت در باشه و دروازه و در اختیار اینا باشی می‌دونم اشتباهه ولی راهی نداری جز اینا که زندگیت خراب نشه بعد گفت فقط قبلش باید شوهرتو بیاری گفت من باید توضیح بدم بهش زندگیت لب پرتگاهه و گفت میگم خودم میگم این دختر میخواد جدا بشه ببینم دست و پا میزنه برات یه آدمی هست بهش اینا رو میگی قبول نداره عصبی میشه و میگه چی میگی و سر دعوا داره با روانشناس یکی هم هست قبول می‌کنه زندگیشو درست می‌کنه و گفت خودم میفهمم ببینم این آدم ارزش داره اون جمله سازش که بهت گفتم انجام بدی بتونه به عنوان یه مرد زندگی خودشو درست کنه یا نه بگم بری از این زندگی یا بمونی حالا سه آذر وقت دارم استرس دارم شوهرمو بزور راضی کردم این دفعه بریم از خرداد تا الان دیروز راضی شد میترسم با روانشناس دعواش بشه موندم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حرفه ای باشه بلده چکار کنه،،،، 

نگران نباش،،،، 

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....