negar9977 مدیر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6413 عنوان شما مهمون بیاد هر نوع میوه که تو یخچال دارین میارین میزارین جلو مهمون یا دو سه تا میوه متوسط | مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 20 پست اخه همه چی خیلی گرون شده بعدم هروقت رفتم خونشون میوه های مونده و پلاسیده اوردن گذاشتن جلومون که من نخوردم دیروز | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیتا۹۹ عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 8471 خب عزیزم مهمون که نمیخواد همشو بخوره نهایت یه دونشو میخورهبه نظرم آدم باید برای مهمون بهترین رو بیاره چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
negar9977 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6413 اگ مهمون ناخونده باشه هرچی ک هست قطعا ولی اگ دعوت قراره بکنم ازقبل تدارک میبینم دعوت نکردم خودشون خودشونو دعوت کردن
negar9977 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 6413 خب عزیزم مهمون که نمیخواد همشو بخوره نهایت یه دونشو میخورهبه نظرم آدم باید برای مهمون بهترین رو بیار ... اتفاقا اینا یه سبد هم بزاری جلوشون همه شو میخورن اشتهاشون عالیه
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 871 دعوت نکردم خودشون خودشونو دعوت کردن ببین قرار نیست خیلی تشریفاتی باشه دومدلم اوکیه مثلا سیب و نارنگی یا سیب وانار یا انارونارنگی......آدم وقتی خودش مهمونی میگیره چندرقم میزاره یاگاهی سرزده هم میاد مهمان خب ازهمه باشه میاری نباشه ن...سخت نگیر برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
شبکه_پویا_بسهههههه عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 601 اتفاقا اینا یه سبد هم بزاری جلوشون همه شو میخورن اشتهاشون عالیه چه جالب عین ی خانواده از اقوام شوهرمبخدا ی ظرف مثلا ۴ کیلو میوه بزارمچند مدل همه رو میخورن اخر سر خیار مجلسیارو 😅😅