2777
2789
عنوان

مامان پسره خیلی رو مخمه کسی از کارای دادگاهی و حُکم سر درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 23 پست
خدا لعنتش کنهدختره برادر داره؟ اینو مادرشو باید با چاقو تیکه تیکه کنی چقد خانواده دختره بدبختنقبلش ب ...

فعلا که قانون کلا به نفع پسره 

آره باکره بود پسره میگه دوستام اینکارو با عشقشون کردن بهشون رسیدن منم خواستم اینکارو کنم 

مامان بابای پسره عوض اینکه بزنن دهن پسره رفتن براش موتور گرون قیمت و آیفون ۱۶ و کلی لباس برند براش خریدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد عزیزم قضیه فیلم چیه؟ فیلم رو پسره خودش گرفته؟ دختره در جریان هس فیلم گرفته؟

تودوران دوستی مامان پسره زنگ میزنه بیا خونمون میخاییم راجع به خواستگاری باهات حرف بزنیم اینم بدون مشورت با کسی پاشده رفته پسره دختر رو برده اتاق لختش کرده ازش فیلم و عکس گرفته گفته میخام مطمین بشم بدنت لکه مکه نداره انداخت قشنگه یا تزریق اینا کردی 

اونا سه نفر این یه نفر چیکار میتونست بکنه 

حتی بعد کات دختره به زنه گفته فیلمارو پاک کن تا همه چی تموم بشه مامانش گفته چرا پاک کنم اینارو مدرک نگه میدارم تا زرنگ بازی درنیاری الآنم برده فیلمارو به همه فامیلای دختره نشون داده 

دختره هم چون نوه اول هست شیرین زبونه و اینا همه دوسش دارن و پشتش دراومدن و به زنه فحش دادن 

تودوران دوستی مامان پسره زنگ میزنه بیا خونمون میخاییم راجع به خواستگاری باهات حرف بزنیم اینم بدون مش ...

وای من دارم خواب میبینم چی میگی

چرا فیلم گرفته عوضی؟ این خودش جرمه و خونواده مریضی داره مادره هم خرابه مث پسرش

الان بگو شکایت کنن

دختره چند سالشه ؟

وای من دارم خواب میبینم چی میگیچرا فیلم گرفته عوضی؟ این خودش جرمه و خونواده مریضی داره مادره هم خراب ...

شکایت کردن پسره زندانه دختره هم گفته یبار دیگه فیلم منو به کسی نشون بدید اعاده حیثیت میکنم 

داره ۱۷ سالش میشه