چون خیلیییی بدشانسی آوردم التماس کردم خیلیییییییییی زیاد و نشد نشد
این نشدن باعث شد از خدا دور شم 😐
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/
منم مثل استارتر شدمدلم نمیاد بخونم یاد وضعیتم میوفتم که چقدر التماسش کردم و نشد انقدر سرد شده اعتقاد ...
منم
فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
آفرررررین دقیقا 🥲♥️ اونقدر امید داشتم که یهو شکه شدمممم
ببین عزیزم اینو همه تجربه میکنن. نمیشه که همه حاجتها براورده بشه. دنیا حساب و کتاب داره. باید شرایطش باشه. شاید اون حاجت نظم یه جایی رو بهم بزنه ولی از نظر ما خوب باشه. اصلا ناامید نشو. به نظرم خدا دوست داره همیشه صداش کنیم نه فقط وقتی حاجت داریم. نمازت رو ترک نکن. براش گریه کن حرف بزن ازش صبر بخاه و بسپار به خودش
انسانیت حد و مرز نداره عزیزم میدونی چقدر اروپایی داریم که مسلمون شدن،گرفتار نژاد پرستی نباشیم هممون ...
نظرات متفاوته چون بنظر من دین اسلام انسانیت نیست
از وقتی نهج البلاغه رو خوندم و کتابای دینی یجاهاییش و دیدم عقلم اومد سر جاش چون توی خطبه خط کتابای مذهبی زن ستیزی اونجاییش هم ک زن ستیزی نیست دارن درباره مسائل جنسی نظر میدن😅