2777
2789

کلی پسر همسایه مجرد داریم دور اطرافمون هم خیلی پسر هست یا تو دانشگاه یا سر کار چرا هیچ وقت هیچکس از من خوشش نیومد چهره ام متوسطه البته ساده ام هیچ عملی چیزی انجام ندادم سر کار هم رفتم دانشگاه هم رفتم مسافرت هم میرم کلا آدم خونه نشینی نبودم حالا خیلی موضوع با اهمیتی نیست اما خب برام سواله چرا همه دوستام از کلی پسر های مختلف پیشنهاد دارن یا خواستگار خیلی سمج دارن اما من هیچی ندارم و البته نداشتم یعنی من مشکل دارم ؟ یا از نظر بقیه زشتم میترسم هیچ وقت نتونم اون آدمی که طبق معیارهام هست ازدواج کنم من خواهرای بزرگتر از خودمم خیلی خواهان داشتن اما منو کسی نمی‌خواد عجیبه

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرایش کن و تو فضای مجازی فعال باش

یه تایمی اینستا خیلی فعالیت میکردم پیج همشهری هامو فالو داشتم و... پیشنهادات زیاد بود درحالی که در حالت عادی سالی یه خواستگار شاید اونم از فامیل اینا

منم معمولی و نچرالم اما آرایش میکنم ۱۸۰ درجه تغییر میکنم 

آرایش کن و تو فضای مجازی فعال باشیه تایمی اینستا خیلی فعالیت میکردم پیج همشهری هامو فالو داشتم و... ...

کلا زیاد آرایش نمی کنم در حد ی رژ اینا هستم و ضد آفتاب اما خب من خودم دنبال ی آدمی هستم که خودمو بخواد با همه عیب هام دوست ندارم تغییر کنم 

کلا زیاد آرایش نمی کنم در حد ی رژ اینا هستم و ضد آفتاب اما خب من خودم دنبال ی آدمی هستم که خودمو بخو ...

منم همون ضدآفتاب رنگی و رژگونه و رژ لب و سایه و ریمل گاهی هم لنز میزارم 

اول ظاهر رو میبینن آشنا میشن بعد عشق به وجود میاد ک باعث میشه در هر صورت یکیو بخای خب ندیده نشناخته آشنا نشده چرا یکی باید در هر صورت یه دختر رندوم رو بخاد چرا باید فرقی با بقیه ی دخترا براش کنه 

منم همون ضدآفتاب رنگی و رژگونه و رژ لب و سایه و ریمل گاهی هم لنز میزارم اول ظاهر رو میبینن آشنا میشن ...

خب مثلا اخلاق رفتارمو دوست داشته باشه من دوستام خیلی آرایش نمی کنن اما خیلی پیشنهاد داشتن همشون ساده بودن 

برا منم پیش نیومده که کللللللللل جمع ها عاشقم باشن و خب این خیلی طبیعیه ، قرار نیست مطابق میل جامعه رفتار کنم یا لاس بزنم ، قرار نیست طبق استاندارد های جدید ظاهر و صورتم رو عوض کنم 

من همینم که هستم اگه قرار کسی منو بخواد همین طوری که هستم بخواد 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
خب مثلا اخلاق رفتارمو دوست داشته باشه من دوستام خیلی آرایش نمی کنن اما خیلی پیشنهاد داشتن همشون ساده ...

همون تاثیر فضای مجازی 

ببین اما خب تو فضای مجازی پیشنهاداتشون از ۱۰۰ تاش شاید ۲ تاش به درد بخوره 

دوستات هم همین ۱۰۰ تا پیشنهاد که کیسایی هستن که به درد نمیخورن و به صد نفر دیگه هم پیشنهاد دادن رو میان با آب و تاب میگن فک میکنی تو اینطوری ای فقط 

برا منم پیش نیومده که کللللللللل جمع ها عاشقم باشن و خب این خیلی طبیعیه ، قرار نیست مطابق میل جامعه ...

منم دوست ندارم خودمو تغییر بدم من تازه آدمی می‌خوام طبق معیار هام باشه یعنی اگر هم پیشنهاد داشته باشم باز اولویتم معیار های خودمه اما در کل برام عجیب بود 

همون تاثیر فضای مجازی ببین اما خب تو فضای مجازی پیشنهاداتشون از ۱۰۰ تاش شاید ۲ تاش به درد بخوره دوست ...

چی بگم والا راست هم میگی 

منم همون ضدآفتاب رنگی و رژگونه و رژ لب و سایه و ریمل گاهی هم لنز میزارم اول ظاهر رو میبینن آشنا میشن ...

بخاد❌

بخواد✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

خوشبحالت

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍