2777
2789
عنوان

به این خاطره که میگن زیر 2️⃣5️⃣ ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 57 پست
ادم باید خودش به بلوغ برسه معیارش رو پبدا کنه

به بلوغ رسیدم و واقعا حرف خواهرم رو قبول دارم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما عاقل نبودید و تعادل نمیدونستید چیه این موضوع خیلی ربطی به سن نداره با افزایش سن خیلی چیزا تغی ...

هیچ انسانی ۲۰ سالگیش عاقل تر از۲۷ سالگیش نیست. ادم باید اینجور نچتصمیمات مهم برای زندگیش رو در عاقلانه ترین سن زندی خودش بگیره 

به اکسم گفتم منطقی باش ما خیلی بچه ایمولی خب از شما چه پنهون چون پول نداشت ..😭🤣

اوهوم پول خیلیییی مهمههه ولی ظاهرم خیلی مهمه پسری که یکیشم نداشته باشه کنسله🤣💖

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

هیچ انسانی ۲۰ سالگیش عاقل تر از۲۷ سالگیش نیست. ادم باید اینجور نچتصمیمات مهم برای زندگیش رو در عاقلا ...

موافق نیستم 

سن فقط یک فاکتور بین کلی فاکتور مهم تر هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اینکه بگیم در یک سن خاص ادم مغزش برا ازدواج مناسبه درست نیست اینکه شما اون موقع معیارتون ظاهر بوده ا ...

عدد رو من گفتم چون مثال من بود اما واقعا هیچ دختری ۲۷ سالگیش عاقل تر از ۲۰ سالگیش نیست 

اوهوم پول خیلیییی مهمههه ولی ظاهرم خیلی مهمه پسری که یکیشم نداشته باشه کنسله🤣💖

آفریییین دقیقا 🤣🤣

این جدیده یکم زیادی ازم بزرگتره ولی جفتشو داره

انشالله ک اوکی بشه 🥴🤣

🎀🦄 ...Little hearts can make big magic ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2327170

آفریییین دقیقا 🤣🤣این جدیده یکم زیادی ازم بزرگتره ولی جفتشو دارهانشالله ک اوکی بشه 🥴🤣

ایشالا

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

من ۱۵ سالمه ، از ۱۱ سالگی معیارم پول دار بودنه ..🫠😂

برو درستو بخون 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

حالا منی که با ۱۹ سال سن معیارم معیاریه که شما توی ۲۴ سالگی داری

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍