2777
2789

این ماجرا برای رفیقمه و گفت که اینجا با شما اشتراک بزارم که کارش اشتباه بوده یا نه ، بابای رفیقم کارمند است و تا جایی که از ظاهر میشه دید ادم خوبیه و تو شهر آدم سرشناسیه تقریبا و وضع زندگی دوستم هم متوسط رو به بالاست اینو گفتم که بگم تو زندگی هیچ‌کم و کسری مالی از طرف پدر و مادر نداره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه روز، رفیقم فقط ده سالش بود، کنجکاوی بچه‌گانه‌اش غلبه می‌کنه. گوشی باباشو برمی‌داره، یه‌جوری رمز رو حدس می‌زنه، و وارد میشه. تو اینستاگرام که میره، چیزی می‌بینه که باورش نمی‌کنه اسم پیج رضاست، در حالی‌که اسم باباش رضا نیست. 

و از اون‌جا می‌بینه  برای کلی خانم پیام فرستاده، دخترای زیادی رو فالو کرده، یه عالمه چیز عجیب.

می‌گه اون موقع قلبش ریخت، نمی‌دونسته باید چی کار کنه، فقط گوشی رو گذاشت و تا مدت‌ها سکوت کرد. افتاد تو ذهنش، ولی بچه بود، نمی‌تونست چیزی بگه. 

گذشت. مامانش زن خیلی خوش‌چهره‌ایه، کارمنده، جوونه، هیچ‌کس حتی شک نمی‌کرد که بینشون چیزی پنهون باشه.

بعد از کرونا، باباش یه گوشی جدید میگیره ، اینستا رو باز کرد، مامانش رو فالو کرد، همه‌چیز ظاهراً درست شد. ولی رمزها همچنان فقط خودش می‌دونست. مامانش چند بار گیر داد، ولی چون بابا فرد عصبیه  بود و نمی‌خواست درگیری درست بشه، چیزی نمی‌گفت.

رفیقم می‌گه از اون موقع تا حالا هر وقت گوشی باباشو نگاه کرده، چیز خاصی ندیده، ولی حسش هنوز همون بود، یه حس نادرست، میگه یه بار هم تو گوشی عموش تو واتساپ دیده( فاصله سنی عموی رفیقم با رفیقم ۱۶ سالشه برا همین گوشیشو بعضی موقع ورمیداشته تو جمع ) عموش به باباش گفته دریا هم تو گروهه و باباش گفته خب ؟ ولی این پیام رو وقتی عموش میفهمه پاک میکنه عموش از گوشیش 

رفیقم می‌گه از اون موقع تا حالا هر وقت گوشی باباشو نگاه کرده، چیز خاصی ندیده، ولی حسش هنوز همون بود، یه حس نادرست، میگه یه بار هم تو گوشی عموش تو واتساپ دیده( فاصله سنی عموی رفیقم با رفیقم ۱۶ سالشه برا همین گوشیشو بعضی موقع ورمیداشته تو جمع ) عموش به باباش گفته دریا هم تو گروهه و باباش گفته خب ؟ ولی این پیام رو وقتی عموش میفهمه پاک میکنه عموش از گوشیش