2777
2789
عنوان

بگید آش رشته ام کجاش ایراد داره که عالی نمیشه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 57 پست
کراویه چیهرب تو اش؟

ما میگیم کراویه یا همون زیره سبز هم میگن

اره بدون رب هم میشه 

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بین همسایه ها نذرش کنی خوشمزه میشه.

چه عجیب چون از ۴،۵ باری که اش درست کردم یبارش کپی بیرونیا خوشمزه شد و نذری میخواستم بدم 😳

خیلی خوب شده بود هیچوقت اونجوری نشد

من اول میزارم حبوبات خوووب بپزه نه با پیاز داغ

بعد سبزی می ریزم بپزه و  بعدهم قبل ریختن رشته کمی آرد با آب سرد مخلوط و میریزم و رشته اضاف میکنم تا جا بیفته اون آخرا زعفرون هم‌مریزم که خوشرنگ بشه پیاز داغ نعنا هم که جدا میزارم و البته بخشی ازون پیاز و نعنا رو‌موقع جاافتادن آش میریزم داخل آش

رب تو آش؟🤨🤨🤯🤯

اره من میریزم خوشمزه میشه...البته بدون رب هم یک بار درست کردم خوب شده بود 

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

من اش رشته هام عالی میشه،اول پیاز تفت بده سبک شد دوحبه سیر خردکن بریز طلایی شدن زردچوبه فلفل سیاه بزن با دوقاشق ارد تفت بده بعد آبجوش بریز عدس خیس خورده سبزی نخود لوبیا همروباهم بریز وقتی پختن رشته و دوتا عصاره مرغ بریز یکم نمک نمک کم بریز بزار همه باهم با شعله ملایم بپزن و جا بیفتن بعدش با کشک و نعنا و پیاز داغ سرو کن و نوش جان کن

لوبیا چیتیپیاز داغ نریزم؟ مگه میشه اخه

پیازداغ و کشک نباید تو آش قل بخوره

ترکیب لوبیا چیتی و لوبیا قرمز و نخود بپز عدس همیشه باید مقدارش بیشتر باشه بعد عدس و سبزی بریز بذار بپزه بعد رشته بریز ی کم زردچوبه بریز و ی قاشق روغن وقتی رشته ها پخت و جا افتاد بکش تو ظرف روش پیاز داغ و کشک و نعناع داغ بریز

من مامانم جنوبيه به سبك اون ميپزن واقعا عالي ميشه شايد براتون عجيب باشه اما از اول سبزي اش رو با آب زياااد ميريزم تو قابلمه اصلي كه قراره همه مواد با هم قاطي بشن و زيرشو روشن ميكنم بعد تو زود پزم حبوبات كه خيس كردمو جدا جدا ميپزم فقط عدسمو تو قابلمه ميپزم حبوباتمم نخود و لوبيا چيتي و لوبيا سفيد و عدس هست بعد به مواد قابلمه سبزي آشم اضافشون ميكنم بعد مقدار تقريبا زيادي از پياز داغي كه از قبل خلالي سرخ كردم با زرد چوبه زياد رو  به آشم اضافه ميكنم يكمم فلفل سياه و قرمز بعد نعنا داغمو اضافه ميكنم بعد كشكمو با آش جوش رقيق ميكنم به اش اضافه ميكنم و هم ميزنم در اخر رشته رو اضافه ميكنم بعد اگر نمك خواست اضافه ميكنم و زير آشو خاموش ميكنم اين مرحله بايد سر قابلمه آش رو بزاري تا دم بياد اش بعدم تزيين و يه اش خوشمزه نوش جان ميكني