2777
2789
عنوان

جهیزیه امو بفروشم ⁉️🤔🤔🤔

1062 بازدید | 82 پست

نرهای بی خاصیت درخواست دوستی ندید و کامنت هم نزارید وگرنه نی نی یارو تگ میکنم

خانما من دو ساله جدا شدم و خونه مادرم زندگی میکنم دو خواهر مجرد دارم خونمون دو اتاق داره که من تمام وسایل جهیزیه ام رو آوردم چپوندم توی یک اتاق و کامل یک اتاق اشغال شده برای من و مادرم و دو تا خواهرم کلا یک اتاق و یک پذیرایی مونده و فضامون به شدت محدوده و کلا دیگه از کمبود جا اعصابمون داره بهم میریزه 

وسایلم از ریز و درشت همه چی هست یخچال ساید لباسشویی گاز تلویزیون فرش میز تلویزیون جا کفشی آینه کنسول سرویسای پذیرایی سرویس چینی و انواع وسایل برقی آشپزخونه کلا یک اتاقو گرفته 

از طرفی میخوام برای کنکور بخونم و جا برا خوندن ندارم فعلا شاغل هم نیستم اصلا درآمد ندارم

۱۴ گرم طلا دارم به نظرتون یکمشو بفروشم یه اتاق کوچیک دو در دو توی حیاط درست کنم وسایلو اونجا بزارم ؟ یا بهتره کلا وسایلو بفروشم؟ 

انباری و آشنا و این چیزا هم نداریم

الان فروش طلا برای درست کردن اتاق کوچیک توی حیاط عاقلانست یا فروش وسایل ؟ 

اینم بگم که هیچوقت قصد ازدواج ندارم و دوست دارم درآینده مستقل بشم ولی ویایل برای الان خیلی معضل بزرگی برامون شده

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای نرهای بی خاصیت 😂🤦🏻‍♀️

والله😂

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

بخوای بفروشی خیلی ضرر میکنی

اگر میتونستی یه فضایی داخل حیاط ترتیب بدی بهتر بود

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺