2777
2789

دو تا از دوستای شوهرم ،یکیشون ۱۷ سال زندگی مشترک داشتن ولی بچه دار نمیشدن ، بعد از آی وی اف بچه دار شدن بچه یک سالش شد جدا شدن .

یکی دیگه از دوستاش هم دو قلو پسر با آی وی اف به دنیا آوردن ، بچه ها ۳ ماهشون بود که جدا شدن 🙄

دو تا از دوستای شوهرم ،یکیشون ۱۷ سال زندگی مشترک داشتن ولی بچه دار نمیشدن ، بعد از آی وی اف بچه دار ...

چرا .دوست منم به همین علت ای وی اف نمی کنه .واقعا ربط داره به اینکه دخالت در کار خداست و غیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا .دوست منم به همین علت ای وی اف نمی کنه .واقعا ربط داره به اینکه دخالت در کار خداست و غیره

آره بخدا ، من این دوتا مورد رو که به عینه دیدم ولی خیلی هم شنیدم که بعد آی وی اف اصلا زن از چشم مرد میفته 

به نظرم ربطی به آی وی اف ندارن کلا بعد از بچه همه چیز زندگی تغییر می‌کنه چون ناخواسته اخلاق خانوم تغییر می‌کنه خسته تر و کلافه تر میشه و شبها بیخوابی میشن و نمیتونم مثل قبل باشن و بچه داری خیلی سخته خصوصا یک سال اول واسه همون اونا به زندگی آروم و بی دغدغه عادت داشتم و با اومدن بچه همه چی عوض شده نتونستم خوب مدیریت کنم و کنار بیان اونایی که طبیعی هم بچه دار میشن همینه ،