2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی قبولی میبینم سمپاده یا پایه قوی خیلی ناامید شدم شهرستانم دولتی بیارم راضیم

برای زیست ی راه بهت میگم رتبه برتر گفت 

برای من تنبل عالی بود

کتاب درسی رو ی مرور تند بکن بعد بشین تشت بزن و نکته های تست ها رو بنویس دیگ دستت میاد سوالات و نکته ها چ جوریه بعد ک نوشتی بشین کتاب و نکته هایی ک نوشتی رو عمیق بخون خدایی درصد زیستت معجزه ای میره بالا

برای فیزیک و شیمی و ریاضی هر شب تست حل کن ذهنت باز باشه جدای تست هایی ک میزنی از مبحث های مختلف تست بزن تا مرورت بعدا آسون باشه حتی روزی ۵ تا تست

پرستاری آوردن راحته یا نهبا روزی هفت هشت ساعت مفید خوندن میشه اورد

با این دندون و پزشکی نمیدونم ولی فیزیو هم میشه قبول شد بچه ها پیوستگی خیلی مهمه اگر ۷ یا ۸ ساعت هر روز بخونی به خدا دندون هم میاری ولی با کیفیت و پر از تست باشه 

وقت برا درسنامه و اینا زیاد نزارین 

تست های قلمچی و گاج و اینا رو زیاد حل کنین

وکالت سخته 

پرستاری و فرهنگیان به نظرم در یه حدن ولی فرهنگیان مصاحبه که داره دوتا سخت ترش می‌کنه 

خودم فرهنگیانم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
میشه با دلیل بگی؟

خودم دبیرم 

برادرم پرستاری قبول شد و نرفت 

همسرم امسال برای بار دوم آزمون وکالت داد.. منابعش رو دیدم و همینطور دوست همسرم که چند ساله که داره آزمون میده و با وجود خوندن و تلاش زیاد نمی تونه قبول شه 

شما از کی شروع کردین ب خوندن

اولین قدم قبولی اینه خودت مقایسه نکنی و بشینی بخونی 

با آرامش ریلکسیشن تمام وقت داری بشین بخون پرستاری و پیرا قبولی مطمعن باش ولی تلاش بیشتر بکنی ده ساعت تست بزنی ب بالا فیزیو و این ها هم میاری دیگ خیلی اراده ونی پزشگی هم میاری 

نگران نباش تلاش کن طوری ک وقت فکر کردن نداشته یاشی

خودم دبیرم برادرم پرستاری قبول شد و نرفت همسرم امسال برای بار دوم آزمون وکالت داد.. منابعش رو دیدم و ...

همسرتون و دوستش پایه شون قوی بود؟

مثلا دوران تحصیل منابع اصلی رو خونده بودن؟

چند سال فاصله بین دانشگاه و ازمونشون بود؟

😘Thanks GOD