2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم شماهم مثل منی ؟

منم استرس نمیزاره بخوابم همش دنبال علایمم الانم دست زدم به سینهام دیدم نرم ترازقبل شدن گفتم نه نیستم پری میشم چون نزدیک شده سینهامم نرمتر شدن بازم توکل به خدا 

ولی خیلی استرس دارم 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
ان شاءالله زود مامان ميشي

ممنون خداکنه ان شاالله توام زود مامان میشی عزیزم من 7ماهه اقدامم اما خبری نیس

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست