2777
2789

سال ها پیش (منم جوونم همسن و سال خیلی از شماها) ولی خب حکایت جامعه رو از زبون بزرگترها شنیدم و خب راجبش مطالعه کردم خوندم. سال ها پیش دخترها و زن ها با عزت و افتخار و آرامش توی خونه های باباهاشون یا شوهرهاشون درس می خوندن یا هنری چیزی رو دنبال می کردن یا خانه داری و بچه داری شونو می کردن از طرف بابا یا همسرشون هم حمایت می شدن. شغل هایی هم که انتخاب می کردن یا معلمی بود یا پرستاری یا پزشکی یا کارمندی یا هر چیز دیگه ای از این قبیل که به ذات زن و وجود زن بیاد. 

الان این سال ها همه شدن فروشنده کف بازار. از صبح تا شب جاشون با جای مردها عوض شده دم مغازه ها هستن یا توی اینستا به کاسبی. اینستا رو که باز می کنی پر خانمه. همه هم فروشنده. باید کلی فک بزنن و نمایش و شو راه بندازن تا مردم ازشون لباس بخرن. حالا چه مغازه خودشون چه برای دیگران کار کنن فرقی نمی کنه. بازار هم که می ری همش خانم فروشنده خانم منشی. حتی محصل ها هم از این سن کف بازارن. آخه برای چی انقدر خودتون رو به زحمت انداختید؟ الان چی به دست آوردید؟ یک سری خانم های بی سرپرست و تنها بودن اونا مجبور بودن کار می کردن حرفی نبود. الان 80 درصد زن ها شدن کاسب. بابا واللا این شاغل شدن نیست. ازتون کار میکشن. پیرتون میکنن. هیچی هم گیرتون نمیاد. الان دیگه مرد کمتر کاسبه خانما همش کاسبن. بیشتر یه تغییر فرهنگیه تا اقتصادی. نمیگم اقتصاد خراب نقش نداشته. داشته. ولی به نظر میاد بحث فرهنگی و تبلیغات باعث این معضل شده. 

اگر دست شوهر یا پدر یا کس و کارتون به دهنتون می رسه نکنید. به جای این کارا برید دنبال هنر مطالعه ورزش. به خدا همین شماهایید به آدم های کله گنده خیر می رسونید و باعث شدید روز به روز کله گنده تر بشن و قورت تون بدن. از قبل شماها صاحبان فروشگاه های بزرگ به نون و نوایی رسیدن. فکر کنید مثلا فلان فروشگاه لباس یا هایپر معروف در ماه میلیارد میلیارد به جیب می زنه ولی مثلا شش تا دختر گرفته زیر دستش از صبح تا شب براش می فروشن و روی پا ایستادن و از کت و کول افتادن و عمرشون رفته بعد سر ماه سر جمع سی میلیون برای شش تاشون واریز میکنه نفری 5 تومن یا نه اصلا نفری هفت هشت تومن. 

به نظر من خود زن ها توی این موضوع نقش داشتن. اونهایی که واجب بود کار کنن و چاره ای نداشتن رو اگر فاکتور بگیریم بقیه نقش داشتن. اونهایی که الکی به بهانه های الکی میرید سر این جور کارها و افتخارم میکنید دارید می سوزید توی این آتیشی که خودتون به پا کردید ولی خبر ندارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم باهات 

من قبلاً فروشنده بودم 

حقوق کم ، زور صابکار ، اعصاب خوردی ها 

الآنم بخاطر اعصاب خوردی های زیاد همون صابکاره بهم میگه برگرد کار کن ، منم با عزت و احترام نشستم خونم 😁

خیلیم خوش میگذره خونه نشینی 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

الان همه دنبال در آمدن

گذشت اون زمان ک مادر بودن و هممسر بودن یک وظیفه بود

الان همه کارها بین زن و مرد تقسیم شده هم خرج درآوردن هم کا های خونه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

همه ی گفته هاتو تایید نمیکنم ولی اره بعضیا رسما دارن بیگاری میکشن 

یه قنادی کنار خونمونه من همیشه از اونجا خرید میکنم فروشنده هاش هفت هشت تا دختر زیر ۲۲ ۲۳ سالن همه هم خوشگل و شیک، اگه صاب فروشگاه باشه اینقدر سر این طفلیا داد میزنه تحقیرشون میکنه جلو مشتری من چن بار خواستم بزنم تو دهن مردیکه 

چقد حقوق میده چهار پنج میلیون 

اخه این خفت واسه چهار پنج میلیون؟! به قیافه و لباسشونم نمیخوره لنگ این پول باشن 

استقلال به چه قیمت 

بیگاری نکشن و تحقیر نکنن خوبه

چی میگی اخه نفست از جای گرم بلند میشه بره همینه

من اونهایی که مشکلاتی دارن و مجبور هستن رو فاکتور گرفتم. به دقت بخون. پس این ایراد رو به بحث من وارد نکن. خودت هم می دونی که خیلی از دخترها و خانمها فقط برای پول چهار تا رژ و سرخاب سفیداب می رن سر این جور کارها یا برای تفریح یا وقت گذرونی. غافل از اینکه همین باعث شده روز به روز بدبخت تر بشن و سرمایه دارها رو گرگ تر و هارتر کنن

می دونی چجوری شده؟

قبلا این طوری بود که زن سر هر کاری نمی رفت و هر کاری در شانش نبود

اما مرد هر کاری رو می کرد چون کار برای مرد عار نبود و باید نون حلال درمی‌آورد

الان برعکس شده مردا زیر بار هر کاری نمیرن اما زنا تن به هر کاری میدن با حقوق و مزایای خیلی خیلی کمتر

اکثرش هم چون می خوان پول آرایش و ناخن و قر و فرشون دربیاد ( با احترام به خانم هایی که خانواده نیاز داره به کار کردن شون)