2777
2789

دنیای نامردیه

اگه قرار نیست یکی بمونه چرا میاد

چرا یهو میره

چرا هرچی از خواستنش دور میشی قلبت بیشتر درد میگیره

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

خداروشکراینوتجربه نمیکنم. 

فکرشم تلخه

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلمم بدن خودت بگیری نور علی نوره!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

فیلمم بدن خودت بگیری نور علی نوره!!

درباره امضاتون اینکه منم تو اون تاپیک حضور داشتم و اینکه طرف اومد فقط مطرح کرد که دلداریش بدن کسی که بخواد این کار رو انجام بده در خفا انجام میده

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

درباره امضاتون اینکه منم تو اون تاپیک حضور داشتم و اینکه طرف اومد فقط مطرح کرد که دلداریش بدن کسی که ...

خیلی سال گذشته ولی امضاش هنوز روی گردنمه!! هنوزم کسی اونجارو لمس نکرده!!

رفیقم بود، آخرین دیدارمون گردنم رو بوسید و دیگه ندیدمش، خودشو حلقه آویز کرد... نمیخوام برای کسی دیگه پیش بیاد، خداکنه همه‌ اون تاپیک‌هاشون سرکاری باشن من از ته قلبم خوشحال خواهم بود!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.