2777
2789
عنوان

خانما مربای مورد علاقتون چیه⁉️ 🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 62 پست

انجیررر .هویچچ .البته که زیادم اهل شیرینی جات نیستم شکر خدا .مربا هم بگیریم آنقدررر میمونه تا شکرک میزنع 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😩😩😩بگیرمم از این تک نفره ها میگیرم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

تو یخچالمون نیست 

مربا گل محمدی

مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مربای تمشک کوهستانی 

تمشک شمال نه چون کیفیت نداره منظورم تمشک کوهستان های ارسباران ایناس که خیلی خوشمزه هستن  و رنگشون هم بنفش تیره هست یا سمت کوه های لرستان اینا که تمشک وحشیه

=

شیرینی جات اصلا دوست ندارم اما مربای هویج که عطر هل داشته باشه یکممم میخورم

اره هل توی مربای هویج عالی میشه 😋

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

بهار نارنجالبته من خانم نیستم

بهار نارنج؟ چ جالب اولین باره می‌شنوم . مربای چ رنگی هست؟ خوشمزه س؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

فک کنم یکم پیدا کردن تمشک سخت باشه . همیشه داری تو یخچالت؟

پیدا کردن تمشک وحشی و واقعی خیلی سخته

برای ما یکی که به جنگل و کوه آشنا بود رفته بود چید وگرنه تو اون مسیر کلی خرس هست ادمو میخورن

من یه بار درست کردم زیاد بود ترسیدم خراب بشه ولی اصلا خراب نمیشد تا اخرین قطرش که خوردم فقط لذت داد بهم

خود تمشکا جوری بود پنج تا میخوردی سرگیجه میگرفتی نمیدونم چرا ادمو میگرفت

=