2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فردا ساعت نه تا سه دانشگاهمچهار و نیم تا شش کلاسم همین

میتونم بپرسم چرا از انصرافتون پشیمونید؟ 

چه تغییری ایجاد کردید که پزشکی قبول شدید ؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

اافرین دانشگاهی؟

شاغلم ولی دانشگاه هم میرم

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

خوشبحالت ....راحتی بدون مسئولیت کسی...

من ۷بیدار صبحونه پسرم وبدم امادش کنم بره پیش دبستانی ...خودمم رسیدگی به مادرم وخونه وزندگیم اوفففف دیگه کم اوردم 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

وای من نمیتونم اصلا اگه اینطور باشه مرده ی متحرک میشم😂کلاس چندمی یا اینکه دانشگاه میری

سال اخرم 

نه من دیگه میرم 😂 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

اره این خوبه هم کاراتو کنی هم یه استراحت، به خودت برسی

اره دیگه 

فیلم و سریال و رفتن با دوستام بیرون تنها تفریح منه که اونم گاهی پیش میاد گاهی نه 

اکثرا فیلم و سریال 🤗🤣

میتونم بپرسم چرا از انصرافتون پشیمونید؟ چه تغییری ایجاد کردید که پزشکی قبول شدید ؟

آزمون دوباره علاوه بر اینکه کلی سختی داشت کلی هزینه هم داشت،چون بیشتر مرگ و میر مادران بود و اکثریت وقتایی که می‌رفتیم داخل بخش برای کمک به ماماها باهامون خیلی بد رفتار میشد مثلا یکی از خانواده ها اینجوری بود که می‌گفت همسر من پسر باردار بوده چرا الان بچه دختره و شما مقصرید انگار ما جادوگریم باعث تغییر جنسیت بچه شدیم😒بخاطر اینا انصراف دادم البته باید بگم که زیادم علاقه نداشتم وگرنه اینچیزا داخل بیمارستان ها و همه جای دنیا عادیه،بعد از اینکه انصراف دادم کلی سختی داشت کلی هزینه کردم کلی بدو بدو داشت برای تغییر رشته و من بعد از انصراف متوجه شدم که بیشتر به مامایی علاقه دارم نه دکتری و تحت تاثیر حرفای بقیه قرار گرفتم و رشتم رو عوض کردم🤦‍♀️

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اره دیگه فیلم و سریال و رفتن با دوستام بیرون تنها تفریح منه که اونم گاهی پیش میاد گاهی نه اکثرا فیلم ...

اره منم زیاد بیرون نمیرم بیشتر سریال ترکی میبینم

اگه هم بیرون برم 5،6 ساعت نمیام خونه😂همون بهتر نرم