2777
2789
عنوان

نیاز کوفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو؟؟

نه عزیز خودت و 

به سلامت گودبای👋

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
استارتر انقدر مشکلات ازدواج زیاده ک کلا نیازت میگه غلط کردمپس بخاطر اون ازدواج نکن

واسه همین ازدواج نمیکنم

ولی دیگه نمیتونم ...... موقع درس همش فکرم مشغوله

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
از کارو زندگی افتادم وقتایی که کار و درس دارم اونقد ذهنم و مشغول میکنه که نمیتونم درس بخونم

اوه چه شدیده...من موقع کار و درس اصلا یادم نمیمونه همچو حسی وجود داره گاهی کل ماه اف هستم شاید تو وسط سیکل که دیگه اوج هورمون و این حرفاس یهو یادم بیفته و معمولا انقدر غرق فشار و بدبختیم که باز دوباره از ذهنم میپره...با یه مزشک زنان انلاین صحبت کن شاید راهکار بدرد بخوری داشته باشه

والا خودمم در تعجبم😂.به نظرم بی حس شدن یه چیز مثبته

اصلااااااا و ابدااااااا مثبت نیس

گاهی وقتا خداقلبتو میشکنه،تااز روحت محافظت کنه.میدونی اگه ادامه پیدا میکردچقدر میتونست بدتر باشه؟🌚🫰

اوه چه شدیده...من موقع کار و درس اصلا یادم نمیمونه همچو حسی وجود داره گاهی کل ماه اف هستم شاید تو وس ...

دکترا اکثرا فقط همینو بگن که سعی کن خودتو مشغول کنی 

من حتی نمیتونم درس بخونم بخاطر این کوفتی

از کارو زندگی افتادم وقتایی که کار و درس دارم اونقد ذهنم و مشغول میکنه که نمیتونم درس بخونم

منم موقع درس خوندن همش میومد سراغم 😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اصلااااااا و ابدااااااا مثبت نیس

چرا اتفاقا خیلی خوبه 

منم موقع درس خوندن همش میومد سراغم 😂😂😂

چجوری حلش کردی؟