2777
2789
عنوان

کلی عکس➕️بهار 👧🏼🌸🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 28269 بازدید | 853 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من هیشکارم با چ برار حرف بزن🥲🤣@ساراچرچی‍

ومپی ما زمان دانشجویی یک اکیپ بودیم هرکی میخواست عضو بشه باید پنج تا کنسرو خوراک لوبیا میخرید و شب بغل یکی از اعضا میخوابید 

حالا اونی که قرار بود بغلش بخوایه تر نس بود 😂😂😂😂

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

چقد خوشم میاد از کاشانیا🥲الان تو به کاشان کاشو میگی؟😭😂مث اون پسره علیض

نه بابا من فوقش بگم کاشون😂😅🤣

کاشان همیشه میگم🤣

اون لهجه غلیظ داره🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

ومپی ما زمان دانشجویی یک اکیپ بودیم هرکی میخواست عضو بشه باید پنج تا کنسرو خوراک لوبیا میخرید و شب ب ...

واویلاااااا دیگه چیکارا میکردین🤣🤣🤣🤣🤣

اینم سپردم دست چری یکم انگشت نشونش بده🤣

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

به به چقد قشنگههههه😍😍😍😍😍😍

چشات قشنگ می بینه 

خدایی کاشان شهر عالیه ای هست

تپه های سیلک رو هم عکسش رو ندارم بذارم

قدیمی ترین جای جهانه

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

نه بابا من فوقش بگم کاشون😂😅🤣کاشان همیشه میگم🤣اون لهجه غلیظ داره🤣

وایییی خیلی لحجشو دوس دارم کلا ویدیوهای افشار اینارو بخاطر لحجه علیض میبینم😭🤣

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533