2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشترین طلاق هم تو سال های اخیر مال دهه هشتادی هاست 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

باز ی سری اومدن شروع کردن والا من ۲۳ سالمه ۷ سالم هست ازدواج کردم دارم لیسانس میخونم گواهینامه و ماش ...

عزیزم قطعا که هدف ها فرق میکنه الان شما تو‌ زندگیت به جز ازدواج و بچه و گواهی نامه چیز دیگه داری؟ این چیزا تو‌ هر سنی میشه داشته باشی دیگه ازدواج و گواهی نامه جز ابتدایی ترین چیزای زندگیه و موفقیت آنچنانی محسوب نمیشه و در کل سطح دنیا ازدواج‌ یه تایم مخصوص خودشو داره و هیچ جا ازدواج زیر ۱۸ سال پسندیده نیس چون شما شخصیت تون‌به ثبات نرسیده و ازدواج کردین شاید اگه ۲۵ سالگی همین‌شوهرت بیاد خواستگاری ردش کنی و اینکه شوهرت برات ماشین خریده چون پولداره کسی که پول نداره چطور باید ماشین بخره؟ و نکته بعدی اینه که دختر هر چی خودشو ببره بالا خواستگار های سطح بالا هم‌میاد مثلا هیچوقت یه کارگر جرئت نمیکنه بره خواستگاری یه دختر کارمند و تحصیلات بالا و ...پس خیلی چیزا اثبات شدس شما زمانی رو که باید رو‌ رشد شخصی خودت میزاشتی صرف شوهر و خانواده‌و بچه‌کردی و خب در واقع فشار و‌مسولیت زیادی بهت تحمیل شده 

اشتباه بزرگی میکنن احساس میکنم خیلی احساس خودبرتر بینی میکنن برا همین خاستگاراشونو رد میکردن

تو دانشگاه  مااکثر دانشجوهاش دهه هشتادی متاهلن بعد استادا اکثرا مجردن 

تعجب میکنن میگن ما برای اینک درسمونو بخونیم و محدود نشیم ازدواج نکردیم بعد شماها هم زود مستقل شدید و هم درس میخونید

تو دانشگاه مااکثر دانشجوهاش دهه هشتادی متاهلن بعد استادا اکثرا مجردن تعجب میکنن میگن ما برای اینک د ...

ادم نباید تک بعدی باشه دیگه وقتی دانشگاه قبول شد ازدواج ایرادی نداره

باز ی سری اومدن شروع کردن والا من ۲۳ سالمه ۷ سالم هست ازدواج کردم دارم لیسانس میخونم گواهینامه و ماش ...

لیسانس گواهینامه ماشین چه ربطی به ازدواج داره 

اینا چیزایی که تو هر سنی آدمی میتونن انجامش بدن 

چه بهتر تو زمان مجردی تازه با آرامش دیگه ما می‌بینیم دوستای متاهلمون چقدر اذیت سر کلاسا امتحانا 

به هر حال ازدواج تو سن پایین چیز خوبی نیست شاید خوب در بیاد که واسه شما در اومده ولی اصلا مسئله ای نیست که بخوای توصیه کنی به کسی 

عزیزم قطعا که هدف ها فرق میکنه الان شما تو‌ زندگیت به جز ازدواج و بچه و گواهی نامه چیز دیگه داری؟ ای ...

ببین مگه با ازدواج نمیشه ؟ اونقوت توی همین سن 18 تا 20 طرف دوست پسر داره مشکلی نیست

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ادم نباید تک بعدی باشه دیگه وقتی دانشگاه قبول شد ازدواج ایرادی نداره

اخه دانشگاه داریم تا دانشگاه رشته داریم تا رشته الان هزار تا دانشگاه هست میتونی بدون‌کنکور بری هزار تا چیز بخونی خب اونو‌ همه میتونن ولی واقعا رشته های تاپ تو دانشگاه تاپ کار هرکسی نیس همونطور که خیلیا برای به دست آوردنش چندین سال پشت کنکور میمونن و نمیشه همزمان ازدواج و با این درسا مدیریت کرد 

عزیزم قطعا که هدف ها فرق میکنه الان شما تو‌ زندگیت به جز ازدواج و بچه و گواهی نامه چیز دیگه داری؟ ای ...

هدف من  از لحاظ درسی اینه ک ی روز ی استاد دانشگاه بشم 

الان ی ترم مونده تا لیسانسمو بگیرم 

از لحاظ  مالی و خانواده ام خداروشکر شوهرم اهل کارو پس اندازه  و اهل حلال حرومه خداروشکر

محدودیتیم ندارم الان اصلا ماشین خرید برام که خودم راحت تر هرجا خاستم برم

خب اینا همه دو طرفس من اگه اون زمان از آزادیا و خوش گزرونی نوجوانی کم کردم ازدواج کردم ، ب جاش الان دغدغه خاستگارای داغون و سن بالا ندارم

ببین مگه با ازدواج نمیشه ؟ اونقوت توی همین سن 18 تا 20 طرف دوست پسر داره مشکلی نیست

چی با ازدواج‌نمیشه؟ من میگم هر چیزی سن خودشو داره ازدواج موفقیت بزرگی نیس که به خاطرش خودتو‌و جوونی تو‌فدا کنی مثلا خواستگارای یه داروساز با کسی که دیپلمه یکیه؟ قطعا نه پس اگه زندگی‌بهتری میخواییم خودمونم باید تلاش کنیم 

کسی ک رشته های تاپ میخونه تو هر سنی باشه موقعیت ازدواج براش هست

موقعیت هست من میگم نمیشه بعد ازدواج این رشته ها رو‌رسوند و خوند چون بعضیا میگن با ازدواج میشه به همه‌ چیز رسید پلی بعضی وقتا ازدواج‌ مانع هست 

بعدشم از لحاظ پیشرفت اینجوری نبوده که شوهرم در حد همون هفت ساله پیش مونده باشه و حالا من تو ۲۵ سالگی پشیمون بشم 

اونم همزمان داره پیشرفت میکنه الان فوق لیسانس گرفته داره و خداروشکر تفاهما مونده بینمون 

مثلا امروز ی خانمی بود دهه هفتادی بود میگفت نمیتونه به شوهرش بگه میخاد ی تومن کتاب بخره 

شوهرش راضیه ک دو تومن بده لباس ولی کتاب میگه ب درد نمیخوره 

در صورتی که شوهر من سه تومن برا من کتاب رمان و تربیتی خرید و این یه تفاهمه بینمون 

به نظرم دهه هشتادیا خیلی زودتر خودشونو بهم نزدیک میکنن و زودتر چفت میشن  چ پسرش چ دخترش