2777
2789
هدف من از لحاظ درسی اینه ک ی روز ی استاد دانشگاه بشم الان ی ترم مونده تا لیسانسمو بگیرم از لحاظ ما ...

خب شما از جوونیت گذشتی چرا فکر میکنی خواستگارای سن بالا داغونن؟ واقعا طرز فکرت جالبه حتما پسر بچه ۲۲ ساله که ماهی ده تومن‌حقوق داره مناسبه زندگیه

ادم نباید تک بعدی باشه دیگه وقتی دانشگاه قبول شد ازدواج ایرادی نداره

خب قبلا خانوما به نظرم خودشون خودشونو محدود میکردن بعد میگفتن چون شوهر کردیم اینجوری شد کاش شوهر نمیکردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدف من از لحاظ درسی اینه ک ی روز ی استاد دانشگاه بشم الان ی ترم مونده تا لیسانسمو بگیرم از لحاظ ما ...

عزیزم الهی همیشه خوشبخت باشی میگم میشه بپرسم چجوری از ازادی و خوشگذرونی ادم کم میشه؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

موقعیت هست من میگم نمیشه بعد ازدواج این رشته ها رو‌رسوند و خوند چون بعضیا میگن با ازدواج میشه به همه ...

اره خب مثلا کسی ک پزشکی میخونه اصلا چه نیازی ب ازدواج داره درسش ک تموم شد هم میتونه بهترین ازدواجو بکنه پس نگرانی نداره 

بعدشم از لحاظ پیشرفت اینجوری نبوده که شوهرم در حد همون هفت ساله پیش مونده باشه و حالا من تو ۲۵ سالگی ...

قطعا که همه پیشرفت میکنن و تفاهم‌باید باشه ولی خدایی تو‌ سن ۱۶ سالگی شما تفاهم رو‌تشخیص دادی؟ اینکه شوهرت خوبه دلیل نمیشه بگی ازدواج سن کم خوبه خیلیا تو‌همین سایت ۵ سال عقدن یا شوهرشون احازه نمیده یه تلگرام نصب کنن ، یه سفر نمیرن و خیلی چیزای دیگه ولی یکی تو‌سن ۲۵ سالگی فکر نمیکنم قبول کنه شوهرش بهش دستور بده ولی سن پایینا براشون مهم نیس این‌چیزا و پیرو شوهرن شمام زندگیت پستی بلندی داشته و الان بعد ۷ سال با گذروندن همه چی به ثبات رسیدین 

خب شما از جوونیت گذشتی چرا فکر میکنی خواستگارای سن بالا داغونن؟ واقعا طرز فکرت جالبه حتما پسر بچه ۲۲ ...

من خودمم ۲۳ سالمه

شوهر من ۲۸ سالشه ماهی ۳۰ تومن حقوقشه 

خداروشکر خوبه کم نمیاریم

شما کلا گارد دارید فکر میکنید دهه هشتادیا الان نمیتونن بفهمن ۱۰ تومن حقوق کمه 

درصورتی که دهه هشتادیا الان لیسانس دارن میگیرن و شاغلن 

قطعا که همه پیشرفت میکنن و تفاهم‌باید باشه ولی خدایی تو‌ سن ۱۶ سالگی شما تفاهم رو‌تشخیص دادی؟ اینکه ...

یعنی الان از نظر تو  اگه طرف نزاره شوهرش بهش زور بگه مشکلی نداره زیر 20 ازدواج کنه ؟

مثلا مانی و سپیده بلاگرن رو دیدی ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

قطعا که همه پیشرفت میکنن و تفاهم‌باید باشه ولی خدایی تو‌ سن ۱۶ سالگی شما تفاهم رو‌تشخیص دادی؟ اینکه ...

خب مهم اینه که چجوری انتخاب کنی نه اینک‌سنت چیه 

یعنی کسیو نمیشناسید که ۲۷ سالش باشه اشتباه انتخاب کرده باشه؟ 

خب ما ی عالمه مشاور رفتیم  ی مدت با خانواده ها در ارتباط بودیم دوسال عقد بودیم

خب مهم اینه که چجوری انتخاب کنی نه اینک‌سنت چیه یعنی کسیو نمیشناسید که ۲۷ سالش باشه اشتباه انتخاب کر ...

عزیزم الهی همیشه خوشبخت باشی چون شوهر خوبی داری برد کردی عزیزم به هم درسی رسیدی هم ازدواج خوب الهی همیشه موفق باشی 

من خودمم ۲۳ سالمهشوهر من ۲۸ سالشه ماهی ۳۰ تومن حقوقشه خداروشکر خوبه کم نمیاریمشما کلا گارد دارید فکر ...

الان مهم نیس که‌موقع ازدواج مهمه درضمن درسته ۳۰ تومن‌حقوق خوبیه ولی برای خیلیا کمه و این رنج حقوق رو‌قبول نمیکنن من کلا حرفم اینه نباید کودک همسری رو‌ تبلیغ کنیم جایی که مشغول به کارم همه دخترای باردار سنشون‌۱۹ ۱۸ ۱۵ هست واقعا تو‌این دوره زمونه آدم‌شاخ درمیاره که طرف خودش بچه اس و حامله هم هست و وضع زندگی شونم جالب نیس چون حتی پول برای آزمایشات روتین هم ندارن چرا یه دختر خودشو باید درگیر همچین زندگی کنه تو این سن

چجوری از ازادی و خوشگذرونی ادم کم میشه؟ مثلا چه ازادی هایی؟ 

کلا سن عقلی و بلوغ ازدواج بالای ۲۳ خوبه

برای دوستی چی؟ 

یعنی الان از نظر تو اگه طرف نزاره شوهرش بهش زور بگه مشکلی نداره زیر 20 ازدواج کنه ؟مثلا مانی و سپید ...

من اصلا وقت اینو ندارم درگیر بلاگرا بشم 

یعنی چی زور بگه مگه دشمنیم؟

شده مثله اینک من ی روز رفتم از نزدیک‌دانشگاه نون خریدم 

استادم گفت این وظیفه ی مرده تو چرا رفتی نونوایی

گفتم مگ‌دشمنیم؟ خب شوهرم رفته پول این نونو دراره مگ رفته تفریح و رفیق بازی

مگ من و تو باید باشه که یکی زور بگه یکی نگه 

شاید مسخره کنید ولی خداشاهده تو زندگی ما که الان ۷ ساله اینجوریه که  من هوای  احترام اونو دارم اون هوای دل منو

من غرور اونو له نمیکنم اونم احساس منو ندیده نمیگیره 

مثلا تاحالا نشده من مثل خیلیا تو دعوا سرش داد بزنم خب معلومه اونم عصبانی میشه شاید کتکم بزنه 

به نظرم مهم تر از سن مهارته من مامانم ب جای آشپزی و اینا ی عالمه دوره مهارت ثبت نامم کرد

الان مهم نیس که‌موقع ازدواج مهمه درضمن درسته ۳۰ تومن‌حقوق خوبیه ولی برای خیلیا کمه و این رنج حقوق رو ...

اینو‌کلا برای استاتر و بقیه میگم‌که فکر میکنن دهه هشتادیا چرا زود ازدواج میکنن چون واقعا زندگی خیلیاشون استاندارد نیس فقط شوهر میکنن که برن خونه شوهر و چون دخترای سن بالا خیلی چیزا براشون مهمه و ملاک و معیار های زیادی دارن نمیتونن به راحتی ازدواج‌کنن چون عیب همه خواستگاراشونو میفهمن‌ ولی واقعا یه بچه ۱۵ ساله چطور توانایی تحزیه و تحلیل رفتار های یه پسر رو‌داره