2777
2789
اینو موافقم من ۲۴ سالمه بعد هرکی میاد خواستگاری که همه چی داره و اوکی حداقل۷ سال اختلاف سن داره که پ ...

حالا اون دوسال اونقدر هم زیاد نیست ...

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بازار ریخته

نیست والا

دیگه مثه دوران دهه شصتیا نیس ی دختر بره بیرون صدتا پسر عاشقش بشن نوبتی برن خواستگاری 

والا من میرم بیرون همه نگاه میکنن اما دریغ از یه خواستگاری چیزی😭😂 حالا اگه مجرد بودم دق میکردم میگفتم هیچکی منو نمیگیره 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

حالا بخاطر دوسالش راضی نمیشی اختلاف پنج یا هفت فرقش چیه

چرا دیگه مطلب متوجه نشدی گفتم حداقل ۷ سال اختلاف سن دارن یعنی هرکس میاد بالای ۷ هست

منم خودم متولد نیمه دوم ۸۰ ام ،دوس دارم حداکثر متولدین ۷۵ بیان خواستگاری نه یهو متولد ۷۰ بیاد خواستگاری منی که متولد ۸۰ ام

چون کم‌سنن خیلی چیزا براشون مهم نیس همین که شوهر باشه کافیه ، تاپیک هاشونو بخونی میبینی وضع زندگی شو ...

باز ی سری اومدن شروع کردن 

والا من ۲۳ سالمه ۷ سالم هست ازدواج کردم 

دارم لیسانس میخونم گواهینامه و ماشینمم بعد ازدواج گرفتم یعنی شوهرم گرفته 

شوهرم هم اهل حلال حرومه و خوش اخلاقه نمیدونم دیگ تو ۱۶ سالگی چیو اشتباه انتخاب کردم که تو ۲۵ سالگی باید  انتخاب میکردم؟ 

والا اینجا هستن سه تا بچه دارن ۳۰ سالشونه هنوز نمیتونن از شوهرشون خرجی بگیرن 

مثلا تو بیست و هفت هشت سالگی همه انتخابا درسته؟یا مثل خیلیا ک اینجا تاپیک میزنن اصلا دیگ انتخابی براشون پیدا نمیشه