2777
2789
عنوان

بعد از قهر برگشتم همه وسایلم دور انداختن و آتیش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2652 بازدید | 103 پست
خوب الان که مجبوری باهاش زندگی کنی بدخلقی نکن گریه نکن.بهش بگو ببرت فردا بازار لباس بخر.کلی خرج بذار ...

دوستش ندارم دیگه ازش بدم میا

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

خب پس راه برگشت نداری مجبوری بسازی شوهر من خیلی بداخلاقه هفت سال باهاش دهن به دهن شدم بهتر نشد که بد ...

فقط عصبانیت نیست فاسد و اهل خیانت هستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آوردم

لااقل بده دست مامانت. خواهرت. کسی که قابل اطمینان باشه.

شاید یهو برد فروخت😔

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

دوستش ندارم دیگه ازش بدم میا

میدونم درکت میکنم منم مثل تو بودم 

ولی مجبوری عزیزم 

باید به خاطر آیندت یه مدت فیلم بازی کنی بعدش میبینی اوضاع خیلی بهتر شد

من الان به چشم شوهرم یه آدم خیلی خوبی ام 

یعنی چی ؟با این سنت ی پس انداز نداری خونه اجاره کنی ؟؟با بابات درست حرف بزن با شوهر عوضیت بگو ما نمی ...

نمیزارن تو خانواده و فامیلم اجازه جدا زندگی کردن نمیدن 

خود شوهرم بعد طلاق نمی‌گذارد زندگی کنم

خیلی ایراد داره خواهر خیلی همه بدی های دنیا جمع شده درونش دیگه ام دوستش ندارم

من جدا شدم عزیزم راهش رفتم میدونم برای زن سختره و آدم نابود میشه بخاطر همین میگم عجله نکن اول برید پیش مشاوره اگه نشد آخرین راهت بزار برای طلاق 

این بدون قشنگم اگه واقعا نمیتونی جدا شو و اگه طلاق انتخاب کردی باید قوی باشی برای زن مطلقه حتی دیگ خونه باباش هم جا نیست 

میدونم درکت میکنم منم مثل تو بودم ولی مجبوری عزیزم باید به خاطر آیندت یه مدت فیلم بازی کنی بعدش میبی ...

خوش به حالت تو تونستی من نمیتونم فیلم بازی کنم 

چشماتو ببند بهش فکر نکن تو آدم خوبه باش خودتو بزن به نفهمی فکز کنه اصلا نمیدونی خیانت میکنه

تا الآنم یک ساله سکوت کردم ولی سخته خیلی جلو روت خیانت بکنه تو ساکت بمونی

نمیزارن تو خانواده و فامیلم اجازه جدا زندگی کردن نمیدن خود شوهرم بعد طلاق نمی‌گذارد زندگی کنم

حالا که شرایطتت اینه با سیاست بکشونش سمت خودت . دختر دایی و فلانم بیخیال فعلا . تو دینت فرق داره ولی جلوی شوهرت خیلی لوند باش چون اونا با تو فرق دارن ناز و عشوه بیا خرش کن . پولم پس انداز کنن . یکاری کن برگرده بهت ی مدت چند ماه هیچی نگو سربه سرش نزار میدونم سخته ولی انجام بده مجبوری خودتم حرص نمیخوری

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

خب به خاطر خودت باید یه حرکتی بزنی یا نه؟این تنها راهته متاسفانه ( شاید هم بهتر از آینده ای باشه که ...

مشکل من اینه خواهر که مذهبی و حساسم و شوهرم بی دین و فاسد خیلی ناراحت میشم از کثافتکاری هاش

من جدا شدم عزیزم راهش رفتم میدونم برای زن سختره و آدم نابود میشه بخاطر همین میگم عجله نکن اول برید پ ...

اره والا قطبول دارم میری خونه بابات انگار بچه اونا نیستی فقط باید خونه شوهر پس انداز کنی که جدا شدی ی خونه حداقل بتونی اجاره کنی

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️