2777
2789
عنوان

بعد از قهر برگشتم همه وسایلم دور انداختن و آتیش زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 123 پست
حالا که شرایطتت اینه با سیاست بکشونش سمت خودت . دختر دایی و فلانم بیخیال فعلا . تو دینت فرق داره ولی ...

ببینم خدا چی میخواد تحملم چقدره 

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

تا الآنم یک ساله سکوت کردم ولی سخته خیلی جلو روت خیانت بکنه تو ساکت بمونی

پس اگه نمیتوتی بیخیالش شو انگار همخونه این باهم مهر و محبتو کلا بیخیال 

ولی به توهینا و عصبانیتاشم محل نذار که بدتر شه خیلی آروم رفتار کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والا قطبول دارم میری خونه بابات انگار بچه اونا نیستی فقط باید خونه شوهر پس انداز کنی که جدا شدی ...

باز خوبه بعضی خانواده ها اجازه جدا زندگی کردن میدن خانواده من نمیدن تو این دوماه انگار جنایت کرده بودم نمیگذاشتن تنها جایی برم

اگه یروز از خونه مشترکم برم دیگه برنمیگردم...........یا اصلا نمیرم یا اگه برم برنمیگردم .................چون هیچ آدمی عوض نمیشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چقدر بی شعور وسیله آتیش زدنش این وسط چی بود

از همون راهی که رفتی برگردی بهتره

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

اگه یروز از خونه مشترکم برم دیگه برنمیگردم...........یا اصلا نمیرم یا اگه برم برنمیگردم ............ ...

به دل خودم برنگشتم مجبور شدم نمیدونی چه آشوب و شری درست کرد