2777
2789
عنوان

عجب درامدی دارن ملت

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 25 پست
آهان قاچاق؟

اره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا اینی که این خانم میگه قاچاق باشه

اره نوشته ۲۰۰بابردن گازوییل دراورده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خیلیا راحت میگن قاچاق میکنن

درکنارش بگین ازسختی کار اون باشرفی که راننده ماشین سنگینه،از اینکه ی خرج کوچیک برای اون ماشین،دیگه۵تومن۱۰تومن نیس.که بار که داشته باشه راه۳ساعته رو گاهی۱۲ساعت باید برونه،که دوره ازخانوادش و خطرات تو جاده ووومهم تراینکه همیشه بار اماده نیس براش که ببره

(ما ماشین سنگین نداریم)

راجع ب دلالی بگو که بادوتا تلفن،۵۰۰میلیون کاسب میشه.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

اینها چند میلیاررررد مال که همون تریلی باشه رو انداختند وسط جاده...

زمان رسیدن به این دویست میلیون گاهی یکی دو ماه میشه براشون.

هزینه‌هاش زیاده...

خانواده‌شون رو دیر به دیر میبینند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خیلیا راحت میگن قاچاق میکنندرکنارش بگین ازسختی کار اون باشرفی که راننده ماشین سنگینه،از اینکه ی خرج ...

کاملا موافقم. من هییییییچ کس رو ندارم راننده تریلی باشه. ولی همسایه مون راننده کامیونه. مستاجره یک جای معمولی شهر. همیشه نیست. البته سه تا بچه داره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خیلیا راحت میگن قاچاق میکنندرکنارش بگین ازسختی کار اون باشرفی که راننده ماشین سنگینه،از اینکه ی خرج ...

استاترتوپست اول نوشته بابردن گازوییل  وگرنه همه مون ازسختیای کسانی ماشین سنگین دارن خبردارن

کاملا موافقم. من هییییییچ کس رو ندارم راننده تریلی باشه. ولی همسایه مون راننده کامیونه. مستاجره یک ج ...

همیشه درمعرض خطرن.خیلی صبوری میخواد بااون ماشین تو جاده با سرعت۲۰تا از شمال به جنوب روندن

استاترتوپست اول نوشته بابردن گازوییل وگرنه همه مون ازسختیای کسانی ماشین سنگین دارن خبردارن

بله،نفت کش ها مسافت طولانی همین حدود میگیرن

ناخالصی هاشو درکنین،سود اصلی میاد

اونجا که استارتربوده،بحث پز دادن اون خانوم بود واس همین اصل سود رو نگفته