شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 390 عنوان برای بورسیه گرفتن در آینده رشته کامپیوتر را از ریاضی برم یا فنی 35 بازدید | 6 پست دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید❤️🙂 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️ 1404/08/20 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 390 قطعا ریاضی ممنون عزیز دلم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 390 فک نکنم فرقی داشته باشه ممنون عزیزم❤️❤️❤️ کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 390 ریاصی برای ادامه تحصیل بهتره ممنون عزیزم❤️❤️❤️❤️😘 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️