2777
2789

شوهرمن نمیخره مناسبتها.

چند سال قهر کردم کیک برا تولد میخره.

اما بدون مناسبت پول داشته باشه طلا میخره

بلد نیست کی چی بده؟!

یبار از فروشگاه مخصوص برامن شکلات تخته کاکائو بزرگ خرید گف قایم کن براخودت بچه ها نبینن کلی هنو ذوق دارم سراون.

اما جاریم باوجود دعواهای متعدد تا پای طلاق وقتی اشتی میکنه گل و کادو زیاد میذاره پروفایلش نمیدونم چجور ساختشی؟!

که بعد قهر یه کادو و گل و سفر بده بعد اشتی کنه؟!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن نمیخره مناسبتها.چند سال قهر کردم کیک برا تولد میخره.اما بدون مناسبت پول داشته باشه طلا میخرهب ...

پس همون که طلا میخره بسه مال منم همینه خدایی هر چی بخوام داشته باشه میخره اما مناسبت ها رو حذف کرده و خیلی ناراحتم میکنه این موضوع😏 

تو دوستی بلد بود سوپرایز کنه و هدیه بخره و... ولی تو هفت سال تاهل فقط یک بار گل گرفته حتی میگم هم به ...

همینشم خوبه عالیه 

برای منم همینه 

فکر کنم نباید ناراحت بشم پس 

اره حتی میذه سر کار شهر دیگه و میاد برام لباس میخره غافلگیرم میکنه 

کلا زیاد اهل گل خریدن و کادو هست حتی بی مناسبت

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

دوستان ممنون از اینکه تو این موضوع شرکت کردین و پاسخ دادین

یاد گرفتم که اگه همسر معاش زندگی و نیازهای در طول زندگی کامل برطرف میکنه خیلی سخت گیر نباشم

اما موضوعاتی هم که برام اهمیت داره رو صریح براش عنوان کنم یادآوری مناسبت ها در حد یه شاخه گل میتونه محبت رو در زندگی بیشتر کنه از طرفی ما خانم ها هم خیلی باید هوای همسرانمون رو داشته باشیم واقعا صبح تا شب برای یک لقمه نون حلال کلی زحمت می‌کشند گاهی فرصت یه چرت کوتاه هم در طول روز ندارن دغدغه ی فرزند و قسط و وام و همه ی اینا هم کلی مشغله ی فکرشون رو زیاد میکنه. 

امیدوارم کانون زندگی همتون همیشه سلامت، گرم ،شاد و با عافیت باشه .

در پناه حق 🪷