2777
2789
عنوان

ای کاش یه پسر کره ای بیاد منو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اگر بشه شما که اینقدر کره رو دوست دارید برید پرونده جنایی سان رو یه نگاه بندازید نه که بخوام بگم کره بده نه اصلا ولی باید به هر چیزی واقع بینانه نگاه کرد مثلا معیار های زیبایی عجیبیه که دارن

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

کره جنوبی واقعیت خیلی با فیلم هاشون فرق داره همه بلاگرای اونجا میگن.به شدت بچه ننه هستن و بعد ازدواج ...

والا به چند تا یوتوبر رفته بودن کره و ولاگ گرفته بودن اکثرا خیلی ناز و کیوت بودن و فرهتگ جالبی داشن من از زیانشون خوشم میاد ایرانی های زیادی هم با کره ای ها ازدواج کردن بعدشم همه مثل هم نیستن ،واقغا خیلی رمانتیک هستنذ

والا به چند تا یوتوبر رفته بودن کره و ولاگ گرفته بودن اکثرا خیلی ناز و کیوت بودن و فرهتگ جالبی داشن ...

اون یوتیوبر ها هم برای بازدید گرفتن میسازن اینا رو ساده نباش نود و نه درصد اینا فیکه و الکیه

Stay hungry stay foolish

مغازه میزنم کار میکنم خب اونا چون مقایسه میشن و سرکوفت می‌شنون خودکشی میکنن برای من مقایسه شدن و چرت ...

نه عزیزم این نیست فقط 

یه زندگی ساده خیلی گرون درمیاد و خیییییلی همه همه ش درحال کارن 

احساس پوچی میکنن 

از نظر دین و مذهب هم لاییک زیاد دارن که خب طبق تحقیقات ، یکی از تاثیرگذارترین عوامل خودکشی و احساس پوچیه

والا من چند تا ولاگ دیدم آنچنان تفاوتی نداشت

کافیه یه جستجو بکنی عکس واقعی چند بازیگر معروف رو ببینی اصلا اونی که تو فیلم بود اون نبود

صورت مصنوعی پلاستیکی میزارن

Stay hungry stay foolish

از اون کشورهای بی رحمه یهو میبینی طرف سرمایه داره و میلیاردره یه کاری میکنن یواشکی همه چیشو بالا میک ...

عزیزم از. این اتفاق ها تو کشور ما میلیارد ها بار میفته بعدشم مگه من می‌خوام اونجا کار خونه بزنم مثل بقیه مغازه میزنم کار میکنم چه ربطی داره خیلی جاها هست که دیوونه خونه تره چه مقایسه بی ربطی می‌کنی